Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas slete 4 dnevno: iz Katara, Dohe, Istanbula i Saudije. Tobejarabi
E,zalosti..na sta ovo spadosmo ljudi?? Sta jos cekamo?? Boze sacuvaj nas od sebe samih..
Treba biti realan. Kako moze Sarajevo imati 6m putnika kad nam zemlja nema ni 3.5m stanovnika. Sta fali sto smo mali...
Beograd ima 6 milijuna putnika, a hrvatski aerodromi kad se zbroje prelaze 10 milijuna.
Garant u Pristini ima vise letova i vise putnika...glupost
I kako će neko investirat kad smo u svemu tanki a korupcija na prvom mjestu
Najvece takse-najmanje prometa. Menadzment nametnula drzava a svi nesposobni.
SDA-ovski cigani visokim taksama, tjeraju sve low budget kompanije od sebe...
aeredrom Sarajevo skupo naplacuje svoje usluge a same aviokompanije ne vide potencijal zarade upravo zbog visokih aeredromski taksi po prevrzenom putniku. Ako aviokompanije placaju 20e po putniku u Sarajevu a 7e po putniku u Tuzli onda ce aviokompanije proritirati Tuzlu jer im donosi novac.
Sarajevski aerodrom je imao najprometniju fazu u aprilu 1992 . kad su JAT i JNA uspostavili most za bježaniju iz Sarajeva kako ih ne bi njihovi zasuli granatama .
Sarajevo aerodrom dopustite ryanair, easyjet ili wizzair. Pa ce te vidjeti razliku ogromnu! Ne provaljijte se vise i pusite ovaj napaceni narod da bar malo uziva i putuje. Lopovi.
Listu predvodi londonski Heathrow, pariski Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt, Madrid i Barcelona. Otkad to Istanbul nije u Evropi??
Ima ga i u Aziji
Možda bi bilo interesantno znati i podatke sa Heathrowa, Frankfurta...Sarajeva, u ciframa a ne samo rang lista! Uvijek neke polovične informacije...
I sta sad .. 18 mjesta iza Ljubljane a grad je 95 -te izgledao ko Hirosima .. samo polako , pokazace se Sarajevo ima vremena , samo lagano no sikiriki..
@ljutit Imas moju podrku bro ..skroz si u pravu.
Pa Sarajevo je i medju najmanjim glavnim gradovima. Nije to nista neobicno. Bolje vam je letjeti sa manjeg aerodroma. Manja je guzva, brze se prodje kontrola i uvijek sretnes nekog poznatog.