Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog pljacke koju rade godinama ! ! !
Sda je napravila u ovih 30 godina bas duboku drzavu. Trebace dva mandata da izadju sve kradje i lopovluci nasih malih zelenih hairlija! Nema nam druge nego strpljenje i kao sto rece Jusuf Nurkic kod senada: najvisi stepen patriotizma je izaci na izbore.
Ovi u Energoinvestu malo kraduckaju, sve je što valjalo u Energoinvestu pokradeno je, sada žive od povećane cijene pline.
Tražio sam od Becarevica putem e mail da mi daju informaciju: koliko će korisnici plaćati za mjerni instrument za toplotu energiju, jer je rekao da će 1/3 plaćati od ukupne cijene. Po objavi Toplane, Ministarstvo će platiti 300 KM, Toplane 300 KM, a ostatak korisnici. Njegova sekretarica kaže da ministar nije htio dati tu informaciju, neko ce se ovdje utaliti. Zašto Becarevica krijes informacije a druge napadaš?
PONAVLJAŠ SE BOLAN,PRELAZIŠ U DOSADU. UVIJEK ISTA PRIČA, POSTALA PRDEŽ TEMA.
U ŠTA SI POTROŠIO MANDAT DIREKTORA, A DA NE ZNAŠ ŠTA JE POSLOVNA TAJNA.REVIZORI KAD BUDU PRAVILI IZVJEŠTAJ ĆE IMATI UVIDA U CIJENU REGULARNO.HAJD TI NAMA OBJSVI SVOJE PLATNE LISTE ZA ZADNJA 3 MJESECA, NARAVNO DA NEĆEŠ I NEMORAŠ.TO SU TAKOĐER ZAŠTIČENI PODACI,BOLAN.
pa nemoze se sakriti realno, neka SIPA upadne i pocne hapsiti, poslije pretres i vozdra.
Stranka za BiH je privjesak SDA svuda osim u Kantonu Sarajevo. Tu su sa trojkom samo zato jer nemaju izbora ali jazavac Efendić rovari iznutra ne bi li i ovdje doveo SDFA na vlast. Ne znam što trojka drži zmiju u njedrima
zbog pljacke sda stranke
Ti bi se trebao baviti poslom na koji si postavljen. Sredi malo situaciju u komunalnoj privredi. Kani se gasa itd.
Ti si debelo naoro i umjesto da si u Zenici prevarom se uhvati ministarske fotelje.A sad po staroj taktici, samo napadaj i grizi "posebno Energoinvest" što ti ponekad i upali, ali dodje djavo po svoje.Selam od Karišika
Radi li ovaj golum ista drugo osim sto trazi fakturu
Trazim je i ja.
Zar nemamo zakon o slobodi informacija za nešto od javnog interesa? Ako je državna firma u pitanju mora se imati način pristupa podacima.
Narod je kriv zasto ne izidze na masovne proteste i ne kaze dosta je pljačke naroda iovako se teško zivi i preživljava. Zasluzili su da ih krdu i u zdrav mozak j**u.
Lik, koji je konstantno u sukobu s nekim. Proizvodi sukobe, ne rješava probleme. Osim toga, za mnoštvo oblasti kojim rukovodi je potpuno nekompetentan, što će gradani Sarajeva i te kako osjetiti.
osjetrili smo mi dobro vradavinu sda lopova
Sve državne FIRME, a koje rade sa novcima krajnjih POTROŠAČA dužni su na TRANSPARENTAN način OBAVJESTITI sve krajnje POTROŠAČE o svom POSLOVANJU !!! U tom kontekstu ništa ne smije biti TAJNA( na primjer, ako su cijene PLINA veće od CIJENA PLINA koje su susjedne zemlje zvanično objavile, ili su ti NESPOSOBNI ili KRADU POTROŠAČE, treće NEMA ) !!!
Zbog čega Bečarević napada Energoinvest? Zato što je pobjegao sa suprugom iz Energoinvest prike nekoliko godina gdje je bio "radnik godine" i "šef za poželjeti". Dok je radio u BH Gas otišao na bolovanje koje je trajalo duže od 2.godine i dok nije postao ministar.
Stara ljubavnica, kakva supruga. Suprugu je varao, a ljubavnica je dokumente unistavala iza njega i dobrih im prijatelja saucesnika.
Pa gospodin ako prijavite inspekcije to bi trebalo da bude provjereno. I kako može nešto da se uveze u BH a da nezna carina za cijenu uvoza?