Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim konzum, ali je bingo jos gori. Stalno skidaju datume i stavljaju novi rok trajanja, kao nije pokvoreno. Otvoris pavlaku sa rokom koji istice za tri mjeseca, unutra sve budjavo. Uzmes mlijeko, datum PROIZVODNJE tek za 5 dana. I to je stalno tako. Svaki put kada sam kupovao morao sam vracati. Ja preporucujem peny market, ubjedljivo su najpovoljniji, a uvijek je sve u roku. Ako vidim nesto da je pred kraj roka, uvijek me upozore na kasi. Ogromne preporuke.
znači ništa od domaćeg kineskog luka
Neće se balija-vlah bingo odreći krmetine i alkohola... komunjara je to propali , pogan najgora...
Hajde krmetine i alkohola, ali sto se nece odreci slanine i piva... E to je jos veci problem...
Prvobitno jedino je konzum ispunjavao uslove za poslovanje u bbi-u tako da su i dr.imali jednaku sansu, ali nisu je iskoristili
BINGO garant htio da ima puni asortiman robe, a to u BBI ne mere, tako da se nisu ispjeli dogovoriti.........
Da jedan portal ovoliko sam sebi rusi integritet ko ovaj klix, nisam jos vidio... znaci prvo objave vijest kako Bingo useljava u BBI, pa zatim u istom danu objavljuju demant te vijesti, a sutra ce garant objaviti nesto trece vezano za istu temu... pa zar vam je toliko mrsko pruzit ruku do telefona i provjerit informacije prije nego objavite suplju od clanka, poserem vam se na vase novinarstvo... kako da covjek ovdje ista vjeruje na kraju dana?!
najurite AlJeziru koja radi za mutne vode i interese
ako ti medijima vjeruješ onda si u velikom problemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je to bakirovo