Vaš oslonac širom svijeta
31

BBI Platinum paket: Istinska vrijednost koju nosite sa sobom

BBI Platinum paket
BBI Platinum paket
BBI Platinum paket koji sadrži Visa Platinum karticu, kreiran je za premium klijente kojima nudi mnoštvo pogodnosti, od bezbrižnih poslovnih i porodičnih putovanja s besplatnim putno-zdravstvenim osiguranjem do ugodne kupovine širom svijeta.

Ovim BBI banka potvrđuje svoju opredijeljenost za kontinuirano unapređenje svojih usluga i proizvoda, kao i modernizaciju.

Samo najbolje za BBI klijente

BBI Platinum paket korisnicima donosi pregršt privilegija, a najviše od svega pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u obavljanju bezgotovinskog plaćanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom svijeta. Ovim premium proizvodom banka je obogatila svoj kartični portfolio i prilagodila se potrebama klijenata omogućivši im viši nivo usluga koji prati njihov dinamičan stil životna.

Korisnici, uz mjesečnu naknadu od 26,99 KM, imaju mogućnost da bez troškova izdavanja i godišnje članarine dobiju Visa Platinum karticu koja je prihvaćena na više miliona prodajnih mjesta u oko 200 zemalja te podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, od čega je pet puta bez naknade. Također, uz brzo i jednostavno plaćanje, omogućeno je prekoračenje po računu i mobilno bankarstvo bez naknade, besplatno BIHAMK članstvo te stručna podrška 24/7.

Visa Platinum kartica je više od kartice, a ta posebnost naročito dolazi do izražaja prilikom ostvarivanja popusta za rezervacije hotelskog smještaja, iznajmljivanje automobila te korištenja ekskluzivnih Lounge Key salonima na aerodromima.

BBI banka brine i za vaše najveće vrijednosti - članove porodice, koji zahvaljujući BBI Platinum paketu imaju besplatno putno zdravstveno osiguranje, a osigurani ste i u slučaju gubitka prtljaga.

Prepustite se privilegijama ovog prestižnog paketa koji pruža jedinstveno korisničko iskustvo.