Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte samo vi da pomazete matere vam
Cuj 50 000 .. ša je li ih stid !!???
JEBOTE CITAM OVAJ DONIRAO OVO, OVAJ DONIRAO ONO, MEDJUTIM GDJE TO IDE I KOME SU DONIRALI? STO SE TICE NOVCANIH DOZNAKA, TREBA SVE SLATI VLADI FBIH, A ONDA ONA DA RASPODIJELI DALJE GDJE TREBA. NARAVNO ZA SVAKI TROSAK TREBA BITI RACUN, CIJELI KONTO ZA NOVCANE DONACIJE TREBA BITI TRANSPARENTAN, TAKO DA SE ZNAJU I ULAZNE I IZLAZNE CIFRE KAO I KRAJNJI SALDO NA RACUNU, SVE TREBA BITI TRANSPARENTNO I VLADA UZ RACUN TREBA OTVORITI WEB STRANICU GDJE CE SE OBJASNJAVATI DETALJNO I RACUNIMA U PDF GDJE SU SVI TI NOVCI UTROSENI. OVO STO SE SAD RADI, OVO JE SVE STIHIJSKO, MILIJARDU ORGANIZACIJA, NE ZNA SE NI KO PIJE NI KO PLACA.
kako ne zna... fino ti pise, na racun rijaseta IZ... valjda je neophodno kupiti nove ahmedije poplavljenim hodzama, sta li...
Jesu se pretrgli.
Fahrudin Radoncic odrzao konferenciju na kojoj je po obicaju okrivio svakoga osim sebe za ovo stanje. Kud ce nam veca pomoc od te njegove.
Pa , kako je po tebi Fahrudin Radončić kriv sto nemamo sistem zastite protiv poplava i sistem preventivnog djelovanja prema istom problemu ??!! ... i sto je Vlada FBiH od 20 miliona km ,uzetih od plata građana, namjenjenih za poplave i druge elementarne nepogode, 16 miliona preusmjerila u tekuće grantove Vlade FBiH ???
Tako sto je npr. preko svojih novina Dnevnog Avaza bio zajedno sa svim ovim do sada vladama i podrzavao ih pa samim tim i podrzavao to sto su uradili sa tim novcem. Znaci sram da bude ovu bagru na vlasti zbog toga sto su uradili ali i sram Fahrudina Radoncica sto nas pokusava napraviti budalama praveci se nevinasce i to jos organizuje takve pressice u najgorem trenutku, u trenutku kada je svu energiju bilo potrebno usmjeriti na spasavanje ljudskih zivota i dobara.
divi bakirove kamatarske lopovske banke sto se solidarise,sto je god tansakcijskog lopovluka to se radi preko ove lihvarske banke
Pogledaj sebe u ogledalo i iskreno razmisli da li je tvojim roditeljima bilo lakše da te je majka pobacila na vrijeme. Jer ovakav kakav si ni od koristi ni sebi ni njima. Kretenu glupi daj ti 50 maraka i 5 litara vode ja ću se gol skinuti na ćeki kod Narodne Banke.
politbiro@ukratko na*** ti se momacki mame tebi i SDA i BBI i slicnim vama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://www.klix.ba/biznis/privreda/tvornica-cementa-kakanj-donira-500-000-km-za-pomoc-ugrozenima-i-obnovu/140521055 ta ce banka, sirota...
Šta predlažeš onda, da se odbije tih 50 hiljada dok ne doniraju 500 hiljada? PS: Cemantara u Kaknju je u vlasništvu HeidelbergCement grupacije koja ima godišnji prihod 14 milijardi eura.
Po miliona, nije šala!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)