Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
banka za stranacke privrednike
Kad ovaj Amer Bukvic stigne raditi u Banci od ovih silnih konferencija i slikanja.Ovi će iz BBI banke čini mi se krenuti putem Bobar Banke.Ko tamo u toj banci radi samo da mi je znati.
kamatari ko i svi
Da stvarno , krediti da se isplati stotine doprinosa i parafiskalnih nameta , hajde ba napravili ste drzavu tako da smo vi iz vrha stranaka sa svojim prijateljima mozete praviti biznise.
Nazalost moram konstatovati ime banke fino zvuci ali je banka karneks.Njene usluge i odnos osoblja prema strankama su ravni nuli.