Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Putin još zaštekanih 680 milijardi na koje računa da će mu pomoći da završi započeto, ali nema narod. Svaka kuća u Srbiji je imala Miloševićevu sliku pored ikone sveca, ali su ga skinuli poslije otimanja za jedan hljeb koje su im bacali sa kamiona. U tom smjeru je krenuo i Putin. Svaki agresor isto završi.
Sada bi Putin trebao kao njegovi kerovi Dodiki Vucic sto govore u RS-u i Srbiji, ubjediti ruse da im je u stvari pravo dobro, da imaju najveci ekonomski rast u istoriji planete, da su im plate vece nego u Singapuru..
Ukrainci su jos vise pogodjeni od Rusa.
Sad će ih pogurati mile iz svog šteka kojeg će mu svakako uzeti,a hercegovački fašisti praviće donatorska sijela naj veći donator krivousti i kladioničari.
Samo ih vratiti na fabricie postavke da mogu kupiti jebeme subare na glavu i nista vise. Sami ce stusiti Putina. Nisu ovo 80te kada nosu znali kako je putovati i ici vani. Sada su to sve vidjeli i osjetili aamo im zavrni sve. Ja aam bio tamo znam koliko im znaci putovati ici na zapad. Sve sto nose i kupuju je sa zapada. Samo im zatvori sve i vidjet ces reakciju
objektivno oko bbc novinara
Putin ne spava više. Jer narod se nije bojao tako toljlage ni prije ove katastrofe, a tek poslije katastrofe.
U Rusiji je puno vilo laž. To je velika zemlja sa malo stanovnika. A troškovi veliki. Oko Moskve i Petersburga se vidio sjaj, ali sve drugo jad jada.
Rusija ce za godinu dana biti nova S.Koreja
Ok.
Opet je narod pogodjen kao i u Ukrajini dok se dvojica ludjaka igraju rata i takmice ko je veci macho!
Prvo nije narod pogodjen kao u Ukrajini. Narod u Ukrajini gine zbog Ruskog ludjaka i ne mogu mjenjaju situaciju. Ruski narod pati zbog svog ludjaka, ali oni mogu da ruse lusjaka i rijesen slucaj.
Haha ovo me podsjeca na ono kad Srbijanci podju kukati nama koji smo bili u ratu 4 godine, kako im je grozno bilo tokom sankcija i par NATO bombarodavanja 😂🤪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Briga putina za ovo, on ne ide metroom. Bas se nasekiro.
AKO JE ZA 6 DANA OVAKO, kako će onda biti za mjesec ?! Ili je Putin se zahebo ili ima opasan plan
Jadan običan narod!
Ubice, gamad!!!
Pornjava čista 🌍👉👌🇷🇺