Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas u štrajku Tačka Mile sletio praznih džepova Tačka
Kakva repubLJika, taki i aJerodrom... :)
hahahaha joj aerodroma hahahahaha, joj smrda hahahaha
ali zato trebinjski posluje sa rekordnim dobitcima.
preimenujte ga u \'RS Airlines\' ili jos bolje \'K.u.s.t.a Airlines\', istog trena ce se plate utrostruciti i broj radnika uduplati!!!
UKINUT RS. HAPTAK. TAČ. FINITO. ENDE. UKIDANJE RSA VRLE SKORO !!!
U TREBINJU SE GASI I ONO ŠTO IMA, NIGDJE ONOG KAMENA TEMELJCA, NEKO GA ODMAH SURI DAN MAZNO VALJDA MISLI DA ČE DODO OPET DOLAZITI I STAVLJATI NOVI. SAMO NASTAVITE OVAKO PA ČEMO VAM I MI POMOĆI U NEVOLJI I UKINUTI VAS.
U Trebinju se samo mogu otvoriti podrumi sa buradima vina Tvrdoš da ih prevarenih radnici razlupaju.Drugo ništa.
hahahahaahhahaa
Sve ce biti bolje kada otvorimo aerodrom u Trebinju. Ako se ne ugasi cijela RS.
Ovo nisu istine. Ja sam iz Republike Srpske i do vas u Federaciji ne dolaze prave informacije. Banjalučki aerodrom je jedan od najjačih na Balkanu!
BH Airlines treba ukinuti i tu jedinu liniju za Cirih. Raspad sistema a ne vide. Mi bar vidimo.