Predlaže se i povećanje cijene grijanja
0
Banjalučka Toplana dotakla dno, akcionari bez rješenja
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dsadasd
dasdas
@SM-BL@ Tvoja ti je bliža pa neka ona visi.
Nema veze, pošto sada nakon što je rafinerija Bosanski Brod njihova nema kod braće Rusa "braća Rusi i Srbi", od sada ljubav za ljubav a sir (čitaj: mazut) je za pare, sada ćemo morati da se grijemo na struju, jer nam po novim cijenama grijanja dođe i jeftinije na struju. Uh malo smo se preračunali, pa i termoelektrane če biti švabine većinski, znači ode cijena struje. Nema veze, dragi naši balvani, s njima smo nastali, s njima ćemo i nestati.
Grijanja nije bilo ni u ratu i moze se prezivjeti. Zimu 93 nismo se grijali a 94 i 95 smo koristili elektricni grijalicu a struju nismo placali. Sto tako ne bi opet moglo?
Vjerovali ili ne,ali u Bl žive i muslimani i katolici i romi i česi i.... Znači,neće se samo smrzavati ti o kojima tako gnusno i sa mržnjom pišete,već i ovi ostali koji su već nabrojani.
dže je problem pa zar JAbučar nije prije desetak dana rek'o u kameru da banjolučani ne treba da se brinu, da neće ostato bez grijanja, da e on garant svega pa i mlakih radijatora... a i stiže proljeće valjda