Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da kako da ne. Radio u firmi koja je prikazivala svake godine gubitke milionske,a zapravo su gubici samo preneseni na budzet tj drzavu dok je lova otisla kanalima na privatne racune. ne budite smijesni. Samo kod nas moze da radi firma sa milionskim gubicima, ne reze place, ne reze broj uposlenika, nema sjece rashoda, javnih nabavki, regresi se isplacuju redovno. Kako moze firma sa gubitkom dijeliti regres? Nema gubitaka to su pljacke, tuzilastvo i organi bleje okolo kao i drzava.
Jel to onaj cavic vodi..najofirnije se prodao za fotelju
Kao što izvjeni Bulevar kaže "U prelepoj i večnj RS" a da imaju rudnik zlata sye..bali bi ga kroz pola godine a eto to će vječno da traje. Rimska imperija, onakva država, nije trajala večno a eto "njegov" krmetnjak u šumi će da traje.
Jucer vijest Posta u minusu, danas elektroditribucija...pa jbt ko da kazes kladionica u minusu. Ovi bi polugu zlata u zeljezo pretvorili.
sa hahaha Dodik obožava čovićeve pjesme u pitanju "struja".koji idioti majko draga.Još malo pa će početi narodu kuće razbijati.IDIOTI!!!
Kako moze jedno preduzece iz dobitka od 250 hiljada, otici u minus od 3 i po miliona i niko nije u zatovru, niti ko ostavke podnosi, nit išta. To samo ovdje ima, i nek propadne sve, nek se ugasi i drzava i firme, srbi, hrvati i bosnjaci, sve gasi.
Sve nam u drzavi propada samo se Mile, Čović i Bake debljaju i bogate. Dok se jedinstveno ne dignemo protiv ove mafije, pustite ih neka nama vladaju i nek se bogate na račun naše uspavanosti.
A direktor u plusu 3.6 milijona
Ukinuti ove regionalne elektroprivrede i dati Elektroprivredi BIH sve ovlasti i svu imovinu!!!!!!!
sve to bosnjaci rudari lopatom namaketi i platiti kao i do sada . kako bi inace SDA bila na vlasti da ne pomaze kolacione partnere od mostra i aluminija pa gore do laktasa
Pa opet su boli od našeg Grasa za 42.445 puta......dobri su....
@fbUser1570013344 Porediš nebo i zemlju jarane, Jedino u entitetu rs distributeri el.energije mogu biti u minusu, kao i rafinerije nafte u ubitku od više stotina miliona KM