Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo je već deseta kružna raskrsnica koja se gradi u posljednje tri godine, za koju je iz budžeta izdvojeno 369.000 KM U sarajevu je nemoguce ista napraviti bez milion KM...
Pasa moj nije isto mijenjati ulocu u Strosi sa milion cijevi, kablova i odvoda i u Banja Luci koja je ipak dosta manji grad.
Srbi taj grad vide kao najzapadniju srpsku metropolu. Da li se to nama sad sviđa ili ne, zapadniji su nego Sarajevo.
@Termiti To su Austrijanci izgradili , normalno da liči na nešto.
Realno , meni je 3 puta ljepša od Sarajeva .
Ni do koljena Sarajevskoj metropoli! Jos Banjaluka ima smek ruralne sredine nemas osjecaj kad ulazis u grad ono da za svjetli da ima smek.. Dok u Sarajevo kad udjes buraz prava Meteopola!
Djaba vam! PRAVDA ZA DAVIDA!
Rasipaju narodni novac u nadi da ce ostat na vlasti. Zaduzuju se i grade, a ne razmisljaju odakle novac da se to sve odrzava?
Nema ništa bolje nego kad bošnjo glupi kaže rasipaju, zadužuju se da prave a u Sarajevu kiosk obićni 250 hiljada maraka, bošnjo glupi je previše opterećen drugima tako da ne vidi koliko njega guze sa svih strana jer je glup, nesposoban i posve bezobrazan.
Drugi najveci grad u Bosni i Hercegovini mora da izgleda moderno !!!
Steta sto se razvijaju samo veliki gradovi, a ostatk drzave se sve vise prazni.
Drzi vodu dok majstori odu. Dodik pokusava pretvoriti BL na silu u neku turisticku atrakciju. Sve je to nasa zemlja, i ne mrzim tu ideju. Ali je stvar sto je taj grad obiljezen kao leglo cetnistva i kao takog ga i turisti podsvjesno zaobilaze. Dovoljno govore podatci o turizmu iz 2018. 82/18% posjecenost izmedju entiteta, bez federacije, rs je cisti bankrot :)
Šeher Banja Luka ❤️ samo polako uz Allahovu pomoć sve će to lijepo izgledati
Alah/Bog ne postoji, moze samo uz pomoc inzenjera i izvodjaca radova da izgleda lepo.