Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije zar da braca u srbiji izrabljuju i varaju bracu iz cetniteta! Ostave ih bez novca i bez smjestaja u dalekoj Slovackoj... Sta kazes Dodik na to sve?
Bandic stara prelivusa! Za zasluge dobio na kraju i direktorsko mjesto. Fuj! i on ce pricati o pravdi i postenju!
"Cuj u Slovackoj lovu zaradjivat`.O tempora o mores!"
ispred nosa im krše prava radnika,oni otputovali u slovačku da se bore za prava slovačkih radnika sa bh pasošima.pa to je posao za ambasadu.to je nadležnost njihovih agencija.nevjerovatno!!!!
vidi, vidi,šta su osmislili,da otputuju u slovačku i tamo se bore za prava radnika.pa,agencijo,niste vi agencija za posredovanje pronalaska posla u inostranstvu,nego u zemlji.jedino,ako i vi niste tamo otišli da se zaposlite.jedino to.ima logike
U megapolisima se najbolje vidi kako su nacije po definiciji "multietničke kao rezultat istorijskih mijena,migracionih kretanja,svih vrsta razmjena,mješovitih brakova- sekularne i sačinjene od više klasa.Najgori i najopasniji neprijatelji su rasisti,ksenofobi i vjerski fanatici!
-Majko, idem sa drugarima do crkve. -E nećeš ga majci! Sjedi tuj! -A daaaj....možemo li bar do kafane? -Do kafane može. Evo vam pare za pivo i mezu.
Pa zar je moguce da braca iz srbije izrade svoju bracu iz cetniteta, pa ih posalju u Slovacku i ostave ih na ulici? Ma nece oni njih, to je podvala... HAHAHA
Prvo pocisti u svojoj avliji. Svakodnevne prevare u BiH su vam pred ocima, a vi gledate sta se desava u slovackoj