Promo
463

Balkan Transfer: Siguran i pouzdan prijevoz od aerodroma u Banjoj Luci do Sarajeva

Aerodrom Banja Luka posljednjih mjeseci doživljava pravu ekspanziju nakon dolaska kompanije RyanAir koja trenutno ovaj bh. grad spaja sa Briselom, Berlinom, Minhenom i Stockholmom.

Činjenica da se karte mogu kupiti već po cijeni od 9 eura navela je mnoge na razmišljanje o putovanjima upravo preko ovog Aerodroma, a građani Sarajeva sada imaju na raspolaganju i prevoz potpuno prilagođen letovima u organizaciji kompanije Balkan Transfer.

Balkan Transfer je za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po pouzdanim i sigurnim transferima od Sarajeva do Aerodroma Tuzla, a na zahtjev mnogobrojnih klijenata sada uvodi i prijevoz do Aerodroma Banja Luka. Sa prosječnom starosti vozila ispod 2 godine, ljubaznim i profesionalnim osobljem, Balkan Transfer nametnuo se kao najpoželjnije rješenje za aerodromske transfere.

S obzirom na opredjeljenost kompanije RyanAir da ojača svoje prisustvo na Banjalučkom aerodromu gdje od proljeća uvode i linije za Beč i Frankfurt, te na vrlo niske cijene letova, ne čudi da je Aerodrom Banja Luka svakim danom sve popularniji i među građanima Sarajeva i ostatka BiH.

"Naša kompanija svakodnevno komunicira sa klijentima i uvijek pokušavamo slušati njihove potrebe. Ova linija je upravo odgovor na potrebe naših putnika iz Sarajeva koji sve češće koriste letove iz Banje Luke. Nadamo se da će ovo povezivanje Banjalučkog aerodroma sa Sarajevom doprinijeti i daljem razvoju tog aerodroma. Sama činjenica da je Aerodrom Banja Luka jedini u BiH povezan direktnim letom sa evropskom prijestolnicom Briselom, odnosno Belgijom uopće, govori o značaju ovog aerodroma za sve građane naše zemlje", rekao je povodom uvođenja nove usluge direktor Balkan Transfera, Boris Marinković.

Dostupne transfere za datume vašeg leta možete provjeriti i odmah rezervisati putem web-stranice: https://www.balkantransfer.com.