Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAĆO TURCI ZNATE DA STE UVJEK DOBRO DOŠLI OVDJE POGOTOVO BOŠNJACI KOJI ZIVE U TURSKOJ I KOJIH IMA OKO 6 MILIONA TAMO,VRATITE SE NA SVOJA OGNJIŠTA U SVOJU ZEMLJU BOSNU PONOSNU,BUJRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nama treba da dođu oni koji su po porijeklu iz BH, I da imamo uspiješnu turističku sezonu, a to je 5-7 miliona Turaka bosanskog porijekla. Ovi što se busaju da hoče nešto nek provjere ovaj podatak
TURCI CIGE!
STA FALI DA TURCI POJACAJU TURIZAM NA SVOJIH 22% ???
Kako su tužni ovi na slici što im nema Turaka :)
Uvijek Hrvatska vise nego Turska nek sam Bosnjak :P
Da nije Turaka ne bi ni vas Poturica bilo
kako ovaj portal privlaci iskompleksirane KAMENKE IZ KAMENJARA I SMRDE IZ SMRDSKE to je za nepovjerovati....PLATIMO IM KARTU DA OSIJETE ASFALT POD NOGAMA!!!
srbija do beograda ;) stišaj se da ti tachi nebi stavio bubreg na aukciju!!!
.SRBIJA--DO--TOKIJA.
fuj, poserem se na turke.
Turska? Sto bi rek\'o efendija C : to je matica bosnjakaakakakakakakakaka. hahahahahahahahaha
dosadilo turcima da idu tamo gdje im se poturaju heheheheheh
turci i poturice (glup i gluplji)... nije ni čudo što nema turista.
kako mali broj turako jeste racunali one iz srbije
Jeste vi kad upoznali turke? Jeste jeli kod njih kuci ? Ako jeste nekontam kako ih mozete hvaliti ?? PA samo guzenje i vjencanje sa tetkinom cerkom me navodi na povracanje . A da ne pricam o seljakluku i ne kulturi .. A izgled ,pa svaki pravi bosanac je bar metar veci od turcina . Da ih Srbi uzdizu pa i nekako pradjede su im, ali mi?? . Cista evropska fina krv http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_I_%28Y-DNA%29
@ Periklo A zbog takvih ateistickih g-lupih n-epismenih i polupijanih uvlakača č-etnicima u analni otvor mi evo deseti puta dozivljavamo genocid na ovim prostorima,e pa necemo vise,ti i dalje lizi č-mar č-etnicima meni je sladji t-urski č-mar ako nista bar je čišći.