Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banja Luka – Stockholm dva puta sedmično. Sad ce vam se stari banjalucani najebat mame seljacke.
pa sa letovima za Banja Luku pokrivaš pola Bosne i pola Slavonije pametan potez irskog avioprevoznika!
zara banjafuka ima aerodrom il je t9 neka njiva?
Ja kupila karte prije više od mjesec dana, čekala na sam let mjesecima, letim za 10ak dana! Prvi put sa Ryanom, da vidimo kakva im je usluga.
taman da nam podneses izvjestaj :)
STO JE BAKIR I SDA LOPOVSKA BAGRA POGURALA DODIKA I RS SVAKE GODINE PO 400 MILIONA KM OD RASPODJELE PDV ISLO U RS UMJESTO U FBIH LIJEPO VAS SDA I BAKIR POGURALI PA SE IZGRAĐUJETE NAPOMINJEM DA JE SDA ZA 4 GODINE ZADNJEG MANDATA DALA 1,6 MILIJARDI RS-u OD PDV STO JE TREBALO DATI FBIH RS I SRBI LJUBITE VASEG BRATA BAKIRA I SDA STO VAS POGURASE!!!
UMJESTO DA FBIH GRADI AUTOPUT OD ZENICE DO DOBOJA IZGRADIO DODIK OD DOBOJA DO BL OD NASIH PARA BAKE I SDA GA POGURALI ZA 1,6 MILIJARDI OD 2014 DO 2018 SDA NAJVECI PRIJATELJ RS
@DerimKuric ahahahahahahahahahahahahaha i da nije cvonka "dao" gradio bi samo nastresnice i farbao staze za bicikla
Svaka cast Banja Luka, cetiri operativna civilna aerodroma u maloj zemlji nisu mala stvar.
@BulevarVrednih fino je covjek rekao "u maloj zemlji" sto obuhvata citavu drzavu.........svemu morate naci "nacionalnu notu" dosadni ste vise
@BulevarVrednih moras li i na sabahu biti glup ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde đikani da vidimo koliko vas je ovdje... Pucajte minuse, krme vas ubolo ono bolesno!
seoska BH, eto nek' se nesto radi, hajde jade, gradite nesto
U hefti u kojoj je Ryanair zvanicno postao rasisticka aviokompanija oni slijecu u najrasistickiji dio evrope, Genocidni Djikanistan.
kmeeeeeeeeeee
Super, samo sto naplacuju i kabinski prtljag, sto znaci vise nisu ni low cost kompanija, a i nisu ispitali trziste, pa zar misle da ce s njima letjeti oni koje je genocid protjerao i da ce ti isti pored Tuzle i Wiz Air-a genocidu ostavljati pare u Bluci? Budale.
pa zar misle da ce s njima letjeti oni koje je genocid protjerao i da ce ti isti pored Tuzle i Wiz Air-a genocidu ostavljati pare u Bluci? --------------------------------------------- @aviation, @StGeorg, dobro magarci vlaski, je li vi znate citati?
Da bude još linija u budućnosti i da ne zabrljaju kao tuzlanski aerodrom gdje se ne vidi kraj radovima, a niti prilaznoj rasvjeti
To ti navlacis na genocidni aerodrom?