Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MVP pokrenite se , radite nesto ! Dzaba uzimate pare kao i ostali svi u vlasti ! Sramota sta placamo , sramota . Sposobni nemaju izgleda da se zaposle , ali zato Stranacki mozete odrediti Ambasadore koji doslovno nista nisu uradili za ove sve godine. Crnadak , sramota mislili smo da ces nesto poduzeti za trajanje svog mandata, ali nisi pokazao nista
Pratim cesto u koje zemlje mozemo putovati bez viza i UAE nije jedna od njih , dok oni mogu lagano sjesti u avion i doci ovamo nama treba viza da bi se otislo njima. Iz MVP kazu da nije do njih jer UAE MVP nije prevelo nekakav dokument i zato nemamo reciprocnost u viznom rezimu!
I ovo je previse , trebaju ukinuti i te letove!
A vecina nasih radnika iz Afghanistana lete za Beograd ili kako to oni vole reci Begish. Je.es kazu Sarajevo. Ee moj sinko pavimo promet drugima a ne sebi. Letimo za Begish!!
shokantno. bakire jbm ti sve
Umjesto da budemo utociste niskobudjetnih avio kompanija, mi se ponasamo kao da samo NY city. Sramota.
Odluka opravdana. SARAJEVSKI AERODROM ima najskuplje avio takse u regionu ako ne i evropi. Uprava sarajevskog aerdroma se zadovoljava s malim stvarima i tenderima. Ne pucaju na visoko. Imaju za cilj smao da uhljebe oko sebe ali ne i da stvore i izgrade i izbore se za neki veci cilj. SARAJEVSKI AERODORM JE NAJGORI U REGIJI I PO IZGLEDU I PO KAPACITETU. TO JE NASA REALNOST.
@amy88 , Aerodrom sSarajevo se prisiljva od strane Vlade FBiH da naplaćuje takse i prikuplja pare za druge aerodrome (Mostar,Tuzla). MAS nema nikakve koristi od toga, samo štetu i obzirom na to odlično posluje i jedan je od najboljih u regionu.