Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki su rashodi sto ne napisete
kako samo 42m mil??? Pa dionica do Tarčina, 12 000 000 x 2,5 km = 30 000 000 a gdje je Sarajevo- Zenica?
Pitanje glasi: Dje su pare? Odgovor glasi : Pokrali mafijasi covic izetbegovic radoncic i njihovi kriminalci iz autoputeva federacije
A gdje su kilometri od Toliko para
Pa nije to tako lose, za 3-4 KM prevezes cijeli autoput hahahhahahahahh
Saobraćajni promet je danas sve. Mađari idu najvieš na jadransko more, da smo im napravili autoputeve preko BiH najmanje bi ih se polovina zaustavila i u BiH. Danas ljudi ne leže samo na plaži.
@BulevarBogatih Vi uoopšte niste konstruktivni. Danas se kaže win win situacija. Ako se Bošnjaci okrenu Hrvatskoj ode RS u prošlost. Ovima na zapadu nikad dosta.
eto para za uhljebe
Na zalost ta 42 miliona su otisla na plate uhlkebara. Samo kod nas je to nakaradno. Ta 42 miliona trenala su biti ulozena u novu infrastrukturu i puteve
pa eto onda uhljebiti jos5,4% na trenutni broj zaposleni tamo