Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zavrsetak radova u Junu 2076.
Ma neeeee, 2111 i ocekuje se pobuna robota pri zavrsetku radova
super je ovo, bice jos veci br bosnji na zvezdama granda
@stoniran bosancisu ponati po pjevanju itd.ne po mrznji .mozdati to smeta
Valjaće firmama koje rade sa Srbijom i Turskom.
Kad se napravi autoput sa tenkovima smo do Sarajeva za 30 minuta
A ko če ga graditi. 🤖 možda.
Srbi već izgradili jednu dionicu.
U prevodu - nema ništa od toga. 🤷
Zasto prvo ne zavrsite autoput koji ste zapoceli prema moru... Nide veze
Bolan bolan, je li stvarno toliko tesko razdvojiti kruske i jabuke u razmisljanju... ne mogu da vjerujem kad cujem kako mijesate stvari... Ovaj projekat je pokrenula Turska zbog povezivanja sa istokom i lakseg transporta roba iz Turske, i oni ga dijelom i finansiraju, i nema nikakve veze sa koridorom ka moru... Znas koliko Tursku boli briga hoces li ti na more ici autoputem ili magistralom...oni taj put ne grade i ne misle u njemu, shvati to bolan...
AKOBOGDA da se poveze Bosnjacka Autonomija Sandzak sa maticom Bosnom i Bosna sa Turskom. Ne zbog zelene tranferzale vec zbog ekonomije i trgovine.
POVEZUJU NAS TURCI PONOVO :D
Svi grade prema zapadu, a bosnjo prema istoku, uvijek cemo bit anus Europe i sluge srbima.
@JahacMagle2019 treba prema istoku. Zapad je poludio sotona je zavladala zapadom . Buducnost je Rusija Turska i Dalje na istok.
Sredstva su Turska (kredit) ali kada se poveže tzv r.s. sa Beogradom vratit će ih BiH. Kako vas je laktaški šerif naziogu.
@ivnovak ...znaš li kuda ide trasa...SA-Zenica-Žepče-Tuzla-Brčko-Bijeljina...a to je sve FBiH...!!!