Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se do Zenice jedva za 20 godina spokili kolili smo mi majmuni, haos narod, haos politicari glupavi
nije bas 20 ali moglo je se krenuti prema doboju dok ovi buse ove tunele oko zenice i saniraju klizista.
Novalicu auto put je stub, kicma, pluca jedne ekonomije, barem si to trebao znati. Metar ti puta nisi napravio za vrijeme mandata
@Bombonica2305 de ba ne seri, procitaj tekst na 6km autoputa imas 3 vijadukta, 2 tunela i 3 klizista. Slozen je i teren, moglo se puno brze al ne seri i ti vise ebo te novalic.
Trasa jeste zahtjevna, cesta mora da "preleti" skoro cijeli grad. Još kad bi izmjestili prugu koja dijeli Zenicu...
je bo auto put
Kada je 2004 zavrsen autoput u HR te firme su se ponudile da za 4 godine izgrade cijeli koridor u BiH sa koncesijom. Americki Bechtel i jos par firmi. Da su nasi prihvatili mi bi sad gradili sekundarne a.puteve a navozali se vise od 10 godina kroz cestu koje jos nemamo.
Umanjiti za 3% administraciju na svim nivoima vlasti i eto autobahna. A dok prave ove zahebancije oko Zenice,nema razloga da se ne radi od Nemile do Doboja
Radili se sta? Ili sa samo planira.
ZA ove novce po km je mogao da se uradi put po moru ili jezeru. A priča je ova pozivnica je najteža i najzahtjevnija mogu misliti šta će reći kada se krene prema Mostaru od Konjica izaći će na 100 milijuna po km.
Pitamo se da li je šta za izgradnju puteva osigurano od ubiranja akciza ili sve od kredita- pa ako je sve od kredita bio bi red da nas ne pljačka država sa AKCIZAMA!
18.664.237 EUR/km i gradit će se 10 godina...
ako ga oni naprave kroz donju gracanicu gdje klizista milion, vode podzemne (vec imaju problem s tim) ja cu pojesti vnago
Znači 55 kilometara "sidara" jer gradite na klizistu?! Tako nam i treba kada ispunjavamo želje raznim interesnim grupama !!!
@Reisova Nisu to želje,to se radi namjerno da se mogu pare klepat,napravi-saniraj i tako ukrug
hoce to sa Terzicem na celu preduzeca...
Ovi iz Autocesta za svaku poddionicu kazu da je najzahtjevnija... Kad se zavrsi posljednja, vakat ce biti da se nanovo radi ona prva. Dok se ne promijeni mentalitet ovih nasih vođa, i naroda generalno, uvijek cemo biti u prici izgradnje autoputa...
Jednom rijecju “Kasnimo samo 4 godine sa zavrsetkom radova”
Ovaj most je star vec 5 godina kako mrzne i grije se , i debili iz SDA ce ga zaprimiti kao "novoga"
Pricaju kako je zajtjevno vec 20 godina, koda kineski zid grade