Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratio sam se u BiH 2000 i od tad govore o ovom famoznom 5C autoputu...a sto je smjesnije nisu ga ni 1/3 zavrsili. Gori su ovi mediji sto nam prenose ove najave bas ko da smo mi mala djeca...Komicna zemlja u svakom slucaju.
da si bio pametan ne bi se vratio eto ti sad citaj ovakve vijesti hehe
....komedija je sto si se vratio druze:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj najavili,.... gradnju svake dionice najave bar po dvaeset puta a kamen temeljac za hidroelektranu Vranduk položiše već 3 puta.
Fino kamere u svako vozilo i laganini...natjeras sve ljude da pri registraciji ih stavljaju u vozila i das im olaksice kao savjesna drzava...vecina ljudi ce rado prijaviti prekrsaje...pa cak i policije...jer su i oni velike kabadahije !! samo po novcaniku, da vidis kako se papak dovodi u red i povecava sigurnost !!
ma radne akcije kao za vrijeme titine jugoslavije i nema nezaposlenih dok se bosna ne izgradi.to vam je sistem seoskih moba jedan pravi kuću a drugi mu besplatno pomažu i tako redom. na kraju svi zadovoljni
hahaha slika 3 piše AGNEDA... lol
Hahaha! I onda se Đenan probudio i uvidio da je sve to sanjao. Mamu vam bezobraznu. Bacate šuplje svaki mjesec, bukvalno svaki mjesec nešto potpisujete, dogovorite, objavite, a radovi su stali prije 2 godine. Ja bih vas plaćao po učinku.
Dok ne vratimo direktorske fotelje struci, ljudima koji poznaju profesiju i problematiku u bilo kojoj branši nema nam naprijed... tj. dok god političke marionete i folerčići skaču sa pozicije na poziciju jadni mi!
Ovaj meni covjek djeluje totalno izbezumljeno
a moj Dzeno eto si propo ko baraka
hoce li biti do sudnjeg dana?! bagro!!!
Svake godine najave po 14 puta...
Je li to neka nova politika ćamilitika po kojoj svi treba da iseljavaju iz mjesta gdje načenik nije iste vjere.
Fuj, povraca mi se od ovih nesposobnjakovica
Pretpostavljam da slijede najzahtjevnije dionice na cijelom koridoru...
Nažalost žalosno, ali to je cjena života u obruču te u zemlji koja je koncipirana kao luđačka košulja, projekti bez ikakve ekonomske opravdanosti i logike, koje nažalost u največem procentu plačaju Bošnjaci, ovo je model sličan sportskim kladionicama, od koje jedino mudri i dobro organizirani Hrvati u BiH imaju korist, akcizama na gorivo samo čemo osiromašiti ionako siromašne građane, a procenti sve govore.Bošnjaci su nastavili gdje je Alija Sirotanović stao, a to je nigdje.
bice hidzretske 2017-te
Ne vjerujem dok ne provozam