Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba imati na umu da ce RS uvijek bolje ekonomski stajati jer ima maticu Srbiju ali i slobodno se moze reci i Europu za sobom.
eto imas ti pojma.sta hoces sve guzovace.
strani investitori (norvezani, rusi, austrijanci, svajcarci...) se guraju kao ludi za 90 i nesto koncesija koje ce se zvanicno davati u rs od polovine godine. ovo je sada samo preliminarno izrazavanje interesa, ali kad se jednom krene praviti i izvoziti struja...bice zao nekima sto su propustili sansu. btw. pogledaj akcije ove firme...jedna od rijetkih koja je u plusu u zadnje vrijeme.
\"hh-nemas ti pojma o biznisu .nijedan Evropljanin ti nece uloziti a da nema od toga dobru dobit ili dobar profit.znaci nisu valjali za BIH pa su zato i dobili nogu a mile trpa sebi dzepove zati ih i prima sa ponudama.-))))))))
lijepo. njih je brankovic i sda otjerao iz federacije ziums i ljudi odnijeli pare miletu. nemoj sad da bude kako nisu nudili.