Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ipak objasnit lokalnim trogloditima da to ne znači da su Austrija i EU dozvolile turistička putovanja i to podcrtati.
Ovdje vise nikome jista nije jasno, kada smo imali ispod 20 zaraznih na 100 hiljada oni nam zabrane letobe i ostali, a sada kada smo najlosiji u regionu i sire oni nam dopuste letive.
To znaci da svaki zeko na BiH chunu ostri. Aviokompanija ukida zabranu letova bez da se upita drzava BiH da li dozvoljavaju ulazak. To gledam i ne vjerujem
@Kalambur A za što smo se mi ikada za nešto pitali.Političari su od ove države napravili slijepo crijevo Evrope.Mada trenutno ne znam ko je gori.Političari koji se sudaraju glavama od ne znanja ili ovaj balvanski narod koji se ponaša kao prava rulja ne poštivajući ništa i nikoga.Pa ako vidimo da su oni nesposobni zar moramo i mi biti.
Svi putevi vode u Sarajevo
Za gastose. Ne piški te se u gaće bezveze
Austrougarski prijatelji i gazde
a mi DDurisDDi ?
Ukoliko se ne uspiju testirati u BiH, PCR test mogu uraditi i u Austriji u roku od 48 sati. (za one koji to ne ućine kazna je 1450 €ura, nije vam ovde navedeno)
Sletio avion još jučer. Jutros odletio.
Ni oni ne znaju bi l' piškili ili kakili.
Zakljucaj bagru i baci te kljuc! Naj pametnije
pare, lova, testovi, letovi... ma da...
ne razumijem. kad smo imali manje zabranili su a sad kad imamo više zaraženih otvaraju sve letove.
Pa to opet ovim guzonjama neće buranija letiti avionom.Niste naš naš obradovali
Oida
To znaci da je Austrian Airlines u teškoj preteškoj krizi i ja bi da smo država kako treba sad njima zabranio slijetanje ovdje pa bi vidio kako bi nas poštovali za mjesec dana
“Olaksan povratak u bih” hahahah ko jos hoce da se vrati u ceni vilajet
Ne letim avionom tako da me bas briga