Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko morbidnih i bolesnih komentara za nepovjerovati! Da Bog sačuva!
@TomosTori kako nece ljudi nemaju posla a i ovi sto imaju jedva sastae kraj sa krajem, normalno je da sjedimo kuci, pisemo bolesne komentare i ucimo njemacki
Bravo ASA, samo domace!
Nadam se da će biti bolje jer je Vakufska banka dosad bila najlošija banka u BiH. Čista jedinica.
Hastori i SDA kompanija preuzeli SDA banku,pardon,državnu banku koja je propremljena za SDA ralje...
Bravo Hastori.
Moraju 80% kadrova Vakufske rastjerati jer su nerednici i polupismeni. Zna to narod odlično. Inače kupuju gubitaša koji će ih povući u teške gubitke.
imam osjecaj da je i ovo neustavno i nezakonito kao i sve ostalo u drzavi. drugacije ne moze
Kako je moguce da se na trziste vrijednosnih papira pusti u opticaj kontrolni paket dionica? To je i protizakonito i besmisleno, jer je taj paket danas, preko insajdera, mogla kupiti i Raiffeisen banka na primjer i postati vecinski vlasnik. S druge strane, kako neko rece - ovo je vrijednost 70% vlasnistva nad BANKOM? Ma sve po zakonu 😂😂😂
O cemu pricas... mozemo ti i ja potpisati ugovor o kupovini dionica firme X za Y KM o transakciju obaviti putem berze jer su tamo dionice izlistane, pa nece niko drugi kupiti preko “insajdera”.
prijedlog za novi naziv banke: vASA banka
Para vrti gdje burgija neće!