Više partnera i popusta
2

ASA Banka donosi nove pogodnosti i još širu mrežu partnera unutar programa lojalnosti "Naša srijeda"

"Naša srijeda" ASA Banke
"Naša srijeda" ASA Banke
Iskustvo kupovine postaje još privlačnija kada možete ostvariti uštede u mreži partnera ASA Banke. Sa najvećom mrežom do sada i obogaćenom ponudom, svake srijede ostvarujete izvanredne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja ASA Banka karticama.

ASA Banka, na ovaj način ide korak dalje u svojoj misiji da prati potrebe i želje svojih klijenata i u saradnji sa partnerima kreira jedinstvenu ponudu.

"Ponosni smo što već petu godinu zaredom u okviru Programa lojalnosti 'Naša srijeda', ostvarujemo naš cilj pružanja najboljih ponuda i povlastica za naše klijente. U mogućnosti smo klijentima ponuditi značajne popuste prilikom plaćanja karticama ASA Banke uz popust i do 25% kod odabranih partnera", ističu u ASA Banci i dodaju kako kako je kroz pet godina Program lojalnosti rastao i razvijao se pružajući sve veći izbor partnera i još više pogodnosti za klijente.

Ove godine, mreža partnera je značajno proširena i obogaćena novim ponudama.

"Svake srijede koristeći ASA Banka kartice ostvarujete popuste za kupovinu tehničkih uređaja u Techno Shop maloprodajnim objektima kao i na web shop-u i Domod maloprodajnim objektima, a za opremanje vašeg doma iskoristite pogodnosti u salonima namještaja Bellona i posjetite Penny Plus web shop za širok asortiman proizvoda po povoljnim cijenama. Dresscode, Planika, Alma Ras, Intersport te Plaza parfimerije i L’Occitane su uvijek pravi izbor, dok su za najmlađe tu Okaidi, web ponuda Toys’n’Fun kao i knjižara Svjetlost Komerc. Uz to, svakodnevnim plaćanjem platnom PIKA karticom ostvarujete i pogodnosti u svim Konzum i Mercator maloprodajnim objektima", naglašavaju iz ASA Banke i ističu dodatne pogodnosti partnera i najboljeg prijatelja na putu Hifa Petrol koji i ove godine za sve klijente ASA Banke omogućava 0,10 kf/l popusta na sve vrste goriva.

Dodatni benefiti programa lojalnosti "Naša srijeda" je briga o vašem zdravlju, jer kao klijent ASA Banke, pogodnosti možete iskoristiti u svim Eurofarm Poliklinikama.

ASA Banka kao vodeća domaća banka kontinuirano radi na poboljšanju i unapređenju sveukupne ponude koja se uz visok kvalitet usluge pruža klijentima. Programom lojalnosti "Naša srijeda", ASA Banka prepoznaje potrebe svojih klijenata i u saradnji sa mrežom partnera nudi izvanredne mogućnosti kupovine i dodatnih pogodnosti za cijelu porodicu.

Dodatne informacije i detalje o "Našoj srijedi" pronađite na sljedećem linku.