Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Louis Vuitton tašne su vrhunsko mjerilo ispranosti mozga (logično, prije svega ženskog). Nema objektivno ružnije tašne za onolike pare na planeti, ili kako Nijemci vole da vazda kažu, odnos cijene i koristi je u k***u.
Razumijem opet muškarca koji iz dobre namjere kupi djevojci/ženi ovakvu tašnu, ali žena bi ga na vrijeme trebala upozoriti da joj planira kupiti govno.
I ne, nemam nikakav kompleks jer potpuno razumijem ljude koji voze Rolls Royce, jer se radi jednoj objektivno predobroj stvari. Štaviše, ukoliko imaju desetine miliona na računu, potpuno ih podržavam i meni je to najbolji automobil ikada napravljen, tako da, uživajte ako možete.
A sta je sa Baketom i njegovim hotelima, shooping centrima i trezorima po Bosni i Turskoj?
Znači i tamo po rodbinskoj vezi.
I pametno zaposlio djecu na pozicije gdje treba , a ne ko ovi neki polupani milijarderi kazu Nece nista ostaviti djeci , idioti !
Inace dobar prijatelj Rogera Federera.
Francuski godišnji budžet iznosi 3000 milijardi, a ova kompanija vrijedi 500 milijardi, znaci neki modni brend vrijedi šestinu GDP-a Francuske. Nesto u ovom svijetu ozbiljno ne štima.
GDP su stvarne pare a ove napumpane vrijednosti kompanija su berzanske vrijednosti...a to danas vrijedi ovoliko a sutra vrijedi onoliko...tako da su to samo brojke a ne stvarna vrijednost.
Ono kad blage veze nemas o ekonomiji.
Znači, kompanija koja proizvodi generalno beskorisne stvari je najvrijednija kompanija u Europi. Očekivao bih to od kompanije koja proizvodi energiju, hranu, lijekove, softver.... nešto što pogoni civilizaciju. Dekadencija, a kad se dođe u tu fazu, sliejdi raspad. To je prirodan ciklus.
Kakav debilan komentar. Kompanija KOJA PROIZVODI TRAZENU ROBU. Za hranu imas milion kompanija, isto tako za energiju svaki veci grad ima svoju itd.. a ovo je skupina luksuznih brendova, dakle jedan od svega par koji su na vrhu. Isto kao sto imas 3-4 superiorna fudbalera koji su placeni u stotinama miliona, i hiljade obicnih koji su placeni u hiljadama.
Ovo je jedan od glavnih vlasnika i investitora u Porto Montenegro, Tivat, CG. Najveća marina za superjahte istočnog Mediterana. Zajedno sa Jakobom Rotšildom, šeicima iz Dubaija, pokojnim kanadskim milijarderom Piterom Mankom, itd. Jednostavno rečeno, ekipa koja drži pare svijeta.
Jadna evropa ako je parfem najvrijedniji. Tih stvari se svako može odreći...
Evropa takodje ima i fenomenalnu arhitekturu i istoriju, sjajno umjetničko nasljeđe, najbolju hranu (kužinu) svijeta, najbolji javni prevoz svijeta, brze pruge, najbolje automobile i autoputeve svijeta, najbolju modu i garderobu svijeta, najbolje zdravstvo svijeta, itd. Jadna Evropa. Dio svijeta sa UBJEDLJIVO najviše turista.
Je li i Sebija kupila Louis Vuitton
Nakrali se tajkuni sirom svijeta pa kupuju Luj Vitone, dok sirotinja gleda kako da prezivi