Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba bit lud, pa i kucu kraj fabrike napraviti.
Sta bi rekao indijanac kad bi vidio ovo u zenici? - A u p.m. sta ja to procita 😁
Meni nije jasno kako je ovo vijest o spasavanju okolisa i ciscenju zraka a Klix je postavio onu najgoru mogucu sliku zagadzivanja od prije mjesec i pol. Dakle sami stvaraju ironicnu predstavu vijesti koju plasiraju. Tipicno nepoznavanje materije unutar novinarstva.
Pricaju ljudi koji rade na zeljeznici da imaju neki uredjaj koji otkriva radioaktivnost u vagonima.Ma to se raspada alarm kad dodje kompozicija za mittal...prije je bilo bruka dimnjaka i bilo je zagadjeno a sad ostalo 2-3 koji ispustaju dim cudne boje..mislim da je ovo jedna spalionica bjelosvjetskog otpada svih vrsta..
Koja je ovo katastrofa i zagadjivanje, lako je podmititi SDA ministra pa da ovako radi toliko godina. Truj se narode, glasali ste!
Bilo bi dobro ako nista, barem onda ovaj dimnjak od koksare produzit na nekih 2-3 kilometra i usmjerit ga da duva tamo preko brda negdje
Pa da duva u neko selo? :)
ma ja, nek duva u babino ;)
Kuka se nema posla. Nadju poso Kuka se kako je prljavo za okolis. I onda se cudimo sto niko ne ulaze u Bosnu. Pa ne bi vam Bog ugodio. Najbolje svima otkaz podjelit, firmu prodat pa se vi...
Dokazano je i da u oblaku dima koje dnevno Arcelomittal ispusta ima visestruko vise zeljeza nego u porciji spinata. Ovim putem smatraju da gradjani imaju i ekonomski ustede pri nabavci hrane a time se, svi znamo, povecava i moc potrosacke korpe.
hahaha kralju bas me nasmija
Tipično za BiH. Može kako hoćeš, neću se buniti. Ovaj projekat je vjerovatno zamazivanje očiju i pranje novca. Ali ako ne smeta onima koji žive okolo, ne smeta ni meni...
Gledaj sto dimi ko GOLF MK2 1.6 Diesel
Sad kad se pocnu radjati djeca sa tri ruke ,cetri noge ,al haj , biće da je njihova krivica sto su se naselili oko fabrike.
aha znači zeleni dim
vidi što se zeleni