Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je izgleda ciklus.. prvo krenes mladalacki.. pun ideja..neovisan...ko apple u mladim danima..onda saberes love i pobjegnes drzavi da ti stiti interese ;)
Pokusavas maksimalno zakociti progres..jer vise nemas ideja i znas da bi te mladji klinci poderali novim idejama i novim furkama... oslanjas se na posljednje utociste...drzava-sila... patentiraj sve..nedaj nikome nista.. kontrolisi maksimalno..
A nas bake samo 7000 KM hehe
pa šta, i mi imamo bakira u trezoru, to je neprocjenjivo
hahahhahahahahahahaah :)
Ovo je nevjerovatno los clanak cak i za Klixove pojmove. Sta znaci da Japan ima 1110 milijardi dolara? ko to ima? drzava? zasto je onda javni dug japana 10.460 milijardi dolara https://en.wikipedia.org/wiki/National_debt_of_Japan
Neka otvore silikonsku dolinu na Palama!
Vidi Kine!!! I kad bosnjo krene govorit "nemoj mi to kinesko sranje" to je sirotinja pravila... normalno da nama fuš dolazi jer smo fuš od drzave...
Da hoce Apple kupiti komplet BiH.. kako bi to bilo dobro.. a Apple-u nebi bio Neki trošak