Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jedino Erdogan moze sve da promjeni,ako Erdogan ozbiljno misli preci na Rusku stranu.Onda ce i Bake da promjeni pricu,sve ce da bude drugacije,za obicne ljude puno lakse.A ni WTO nece vise biti sporan.Ovo Rusko blokiranje je zbog politike Federacije koja je pro NATO vska i anti Ruska.Dok shumska svoje proizvode u Rusiju ladno izvozi preko Srpskih firmi,federacija nemoze.
Doik, je u svemu učesnik ili saučesnik. Nemože da uire poene i dividende od goriva, jer više nećemo da vozimo sa gorivom iz Modriče sa količinama sumpora većim za 300% od dozvoljenih u EU!
a mi tocimo na gazpromu -.-
Kada bi BiH napustila sve organizacije, ukljucujuci i CEFTA-u, garantujem da bi se preporodili za godinu dana. Samo svima uvesti carine, nemamo sta izgubiti. Uvoz bi propao a domaca industrija i proizvodjaci bi se preporodili. Ne bi nam trebala niti EU, niti NATO.
Rusija, najveći neprijatelj BiH.
Od prvog dana i prijema u UN!
jebote nemanja zar vi niste braca, sto molite, sami su trebali to da davno urade
@darkness12, neprijatelj Bosni je prijatelj RS-u. Kontaš?
I nijedne rijeci zasto je uopce Rusija i osporaila ulazak BiH u WTO. Klitoris novinarstvo.
nisu napisali ni oni od kojih je ovo prepisano pa zato nema kompletne informacije
to ti govorio važnosti ovog članstva, odnosno bitan nam je ko lanjski snijeg... CEFTA i EU trgovinski sporazumi čine 80% BiH trgovinske razmjene sa inostranstvom tako da članstvo WTO se spomene samo eto da se ne šuti kad se sastanu sa Rusima i slično... inače ako će vas to utješiti, druga zemlja koja nam blokira članstvo je Ukrajina...
članstvo u WTO je UGOVOR. za BH ekonomiju to bi značilo samo nove obaveze sa uvjetima.
Ugovor donosi prava i obaveze. Ne mozes samo dobiti prava, a da nemas obaveze.
@pinkman pitanje je samo dali vise ti natovari obaveza nego prava..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
......kako je to moguće da majćica rusija, preko bih, blokira i svoju voljenu republiku srpsku.......
@PredsednikMile Znaci RS bi da bude jedna od rijetkih u Evropi koja nije u WTO? Wow, treba i takav mentalni sklop imati!
@PredsednikMile .......blago budalama ...... njihovo je carstvo nebesko..........dijagnoza ludila slična kao i kod onog pacijenta što je ubijao kamionom po francuskoj.......
PRIKAŽI ODGOVORE (6)