Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da vi nama date imovinske kartone vaših inspektora pa da uporedimo stanje prije i poslije zaposlenja na mjesto inspektora. Priče koje su kružile još od vremena Lijanovića i drugih kažu da se inspektorima za 1 kg uvezenog mesa davalo po 1 KM. E, sada u situaciji da kao inspektor dozvoliš ulazak dva šlepera po 30 tona mesa,..........računica je čista.
Lahko je kažnjavati haj ti radi seronja kao privatnik u ovoj jeb.enoj državi, pa zaradi i za radnike i za vasa Usrana usta .
Dakle, inspekcije se bave isključivo represivnih mjerama, kaznama, zatvaranjem sitnih trgovina i na kupaca. Šta je sa preventivnim mjerama?
Vise uhljeba, veci pdv, sve poskupljuje i pada promet, siva ekonomija raste, omladina nezadovoljna odlazi. Zacarani krug, privremeno dobar samo uhljebima. Logika BiH biznisa.
Koga drugog da prikuplja pare nego hodžu. Praksa je čudo! Kakvi fakulteti, kakvi bakrači?!
je bo tu inspekciju gdje si ti direktor, zna se kako se postaje inspektor, iz licnog iskustva znam,
Tanko Ajdinovicu, veoma tanko...
Pakas, smijes li Radoncica kontrolisat?
E moj momak prodao si se za šaku zaporaka
Gospodine Ajdinovicu zasto FUIP svejsno podrzava nezakonitosti i iz kojih interesa u preduzecu "Centfotrans-DC"Sarajevo.Vrlo dobro ste vi licno upoznati sa tim nezakonitim radnjama, licno vam ja dostavio dokumentaciju sa prijavom.I za kraj rahmetli Muhamed Catic je umro ne docekavsi svoju zaradjenu penziju.
Da samo znate koji je ovo ublehas polu siptarski.... Ko ga zna i radio sa njim, zna koji je to SDA poltron.... I kakav je to panicar i bez damu lik...
Ne kucate vi na prava vrat nikad jer znate sta vas ceka kad se otvore vec na bjedu koja se bori da prezivi ovaj pakao u ovoj drzavi koju ljudi pljuju zbog vas uhljeba.
U Bosni ni lokum vise nije rahat Anise!!!
Kakav ublehaš i lažov, po ovoj računici ispade da su inspektori radili u prosjeku cca 6-8 inspekcijskih nadzora dnevno što je prosto nemoguće! Dakle čista laž, može ovo samo ako je zbir svih inspekcija po kantonima!!!!!
Vidi se da je stelom dobio posao
Da sta vrijedite otvarali bi firme i bili poslodavci, ovako na tudjoj grbaci sjedite i palamudite