Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciji si ti amidzic
i jasno je da to vama odgovara jer nema povećanja ni za šta,đubrad pokvarena
Lagali su da se onaj omjer 34.3 % za RS odnosi na prošlost, a upravo su i zadnju raspodjelu budžeta vršili po ovom koeficijentu i nastaviće tako sve dok je Trojke - jer nijedan Bošnjak nema pristupa softveru za raspodjelu prihoda od ind. poreza.
nebi bilo loše da se ti spremiš za ostavke
kad nisi imo dinara ni feninga Amiđiču sad si došo do para u rs si uuzeo i talio se sada je ključ kod tebe od Državne kase i više nema problema da zaokruziš
sve ce vama Trojka da isporuci nemoj da se sikirate
Sta je isporucila? Nevedi mi molim te? Sendvic aga
Juzna i istocna gasna interkonekcija, ministarstvo finansija , autoceste , izborni zakon itd itd
dali ti je prihodovna strana i priliv od pdv-a ako jeste kako fali para kad je za 9 mjeseci 2023 god. prihod povećan za cca 800 miliona
Vaša politika je što više para za enitete. Pa vas u Rs ne može izvući ni nivcane i zlatne rezerve svih švicarskih banaka.