Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinem se ja za Ameriku, oni će naštampati dovoljno dolara za oporavak ekonomije. A šta ćemo mi?
@gooUser1578261536 pa moremo imi stampar kaemove ucemu je problem
@gooUser1578261536 Problem je što dolari mogu postat bezvrijedni.
Ubi Kinez puru a bogami i poparu.....
@PrazanBurek pa i oni lancano idu u propast tupavko. Najveci kupci su njima ameri, a oni najveci proizvodjaci za njih. Pa to je lanac kada jedan krene vuce drugpg u provaliju
Bombonice ja volim kad voz predvode Rusi i Kinezi , ameri su proslost..... Stari lav uvijek jako rikne prije penzionisanja ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vecina nece da rade jer primaju duplo vise pomoci nego kada rade ali uskoro ce morati raditi jer im ukidaju-smanjuju pomoc
Ko stedi u dolarima ili radi za dolare mogao bi propasti. Dolar ce preko noci izgubiti vrijednost.
Stampala je i Yuga ... pa ode u 3 lijepe ...
Zivim u usa 13 godina,trenutno radim na crno,posla I'ma ko hoce I mora raditi.Dobra je stvar sto je dolar postao vrijedan,kupio sam npr mecku E 500 za 2800$ koja zvizdi ,Bitni poslovi su ostali na cijeni,ovo palamudjenje po kancelarijama je propalo najvise.
Nisu vise zemlja snova i neogranicenih mogucnosti, realnost ih je poklopila.
Novinarcic, očito, ne zna značenje riječi "ekspanzija".
Ja sam zalio bašču večeras, tako da se plaho ne brinem oko ove nadolazeće krize. Paprike i kavada rodile a i krompir će ako budem pazio.
Prokleta je zemlja ta.....
Zbog ovakvih stvari u svijetu ostat cemo svi bez gotovine u roku do 3 godine
Vrijeme je da sad mi malo poguramo Amere. Ne treba ostaviti druga u nevolji. Kad sve prođe, zajedno ćemo se smijati. A oni to neće zaboraviti, pa će od nas kupovati sve ono što oni nemaju. Možda da uvedemo i ekonomske blokade svima koji ne učine isto. Pa nek' se onda tarzanaju.
Kako su pali u kratkom vremenu, tako će se i dignut. A mi ćemo se u ovim žabokrečinama od zemalja kurlat u blatu najmanje 7-8 godina dok ne dođemo na lanjski standard, a i taj lanjski standard je nezamislivo loš za Amere
@Raguseo pa los je bgm i za nas
Znaci, dok god ima povjerenja izmedju svjetskih banaka da dolar vrijedi dolar ili euro vrijedi euro, bez obzira na kolicinu to je to. Sve se zasniva na povjerenju. Kad prestane povjerenje e tad su problemi a povjerenje za sada cuva Americka vojska kao i oni (vlade, kompanije) koje zavise od mogucnosti americkih kupaca. Znamo da se u Americi ide u shopping i iz zabave.
Ova citava situacija sa koronom dodje i kao jedan veliki experiment. Zapravo, gubitci poslova u buducnosti su neizbjezni sa progresom tehnologije; preciznije robotike. Stavise, i kreiranje softwera ce biti automatizovano i rezultati ce se dobijati uz pomoc kompjuterskih simulacija. Da ne duzim, poenta je da ce se jednostavno pare printati i djeliti kao stimulansi za one koje rade i nazovimo pomoc za one koji su bez posla.
2 - 3 uvođenja demokratije u prekookeanskim zemljama i opet će biti sve u redu s amerima.