Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpuno normalnao poslovno kupovanje ,AT&T je giant a HBO u zadnje vrijeme ima puno problema , a zasto je Trump probao ovo zabraniti pa CNN je liberalna televizija a sada ce svoje ideje moci plasirati kudi kamo brze i mocnije a to trumpu kao konzervativcu i njegovom surogatu FOX News nikako ne odgovara
Trebaju dodati u naslovu da su kupili i sudiju.
Za 3 godine će proglasiti bankrot i Američka vlada će ih morati vaditi iz g*****. Eto kako se pare peru u velikim razmjerama i pred očima javnosti.
EU ima jače antimonopolske zakone nego SAD. Ovo ne bi prošlo u EU.
Donekle se slazem...
Za SAMO 85 milijardi dolara.
Cha-Ching :D