Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skenderija ko Černobil...
al 111 radnika sjede i ispijaju kafe, cekaju platu, a hebe im se zivo za Skenderiju
Najdrazi su mi ovi novi kvazi direktorcici kad ulete sa bombasticnim izjavama, cuj Euroliga... A onda u intervjuu izjavi ovo "Nemamo jednostavno vremena da se bavimo problemima." Bravo direktore, ti ces sigurno napraviti promjene LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje bi bilo privredni grad pretvoriti u garazu. Rijesis problem parkinga u tom dijelu grada i stabilnost prihoda svaki mjesec. Dvije muhe jednim udarcem. Kakav crni privredni grad pored toliko trznih centara. I da obnoviti trg.
@drug_lenjin "Nemamo jednostavno vremena da se bavimo problemima. Ako stvari postavimo na svoje mjesto, vidjet ćemo da nešto možemo uraditi" ( Kapo) Nešto slično je rekao i Einstein :)))
Al baš, ovo je najbolje rješenje. S obzirom da se kod nas sve gradi, radi i pravi po ho-ruk sistemu, tako su i naši vrli vlastodršci u blizini Skenderije načičkali bruku modernih, staklenih i atraktivnih tržnih centara. U poređenju sa njima, Skenderija je jedan relikt prošlosti, sivi, tmurni mastadont koji ne može preživjeti u modernom dobu blještavog i surovog kapitalizma. Pa pogledajte samo te katakombe, ko bi dole išao kupovati pored jednog SCC-a, BBI-a, ALTA-e i drugih centara.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako čovjek počinje svoje prvo izlaganje u mainstream medijima: "Nemamo jednostavno vremena da se bavimo problemima. Ako stvari postavimo na svoje mjesto, vidjet ćemo da nešto možemo uraditi" U svakom iole osviještenom društvu bi ga mediji "razapeli" zbog ovakve izjave.
Ali mi nismo osvijesteno drustvo.. Mi smo retardirani i proci ce dugo vremena dok se to nepromjeni.
Kapo, Kapo, lijpo zboriš ali ako budeš radi kao I SVI POLITIČARI U FEDERACIJI daj Bože da od Skenderije ostanu barem zidovi. NAJISKRENIJE!
...napraviti super džamija arenu - alternativnu ka'abu - pa kad se zakuha u (h)arabiji dovoditi evropske hadždžije na mini hadždž...!?
Isti HAPA iz Nadrealista hahahahaha
111 Uposlenih od toga 1,7 radnika. Sve sto je javno je u stvarnosti u rukama stranačkih lopova neefikasno i osudjeno na propast. Treba sve prodati privatnicima i skenderiju i opštinu i vodovod i komunalno i telecom i poštu i elektrane ... Pa da vidim sta ce onda krasti a mi cemo imati jeftiniju struju, vodu, bolje dvorane ....
On se nada da se ce se tu igrati kosarkaska Euroliga?? Sve ovo gore sto je rekao je i ok, ali znas li ti Kapo koji se sve uvjeti moraju ispuniti da bi se kosarkaska Euroliga negdje odigrala?Pa vise potencijala ima sala u Hadžićima nego Skenderija. Svaka cast i na mladosti, i na entuzijazmu, ali nista ne pada s neba, a mlatiti praznu slamu, bas ne pije vode. Realno, svi mi mozemo izgovoriti sta mislimo, sta bi trebalo i sta se nadamo za Skenderiju, ali zapravo od direktora se ocekuje plan i djela
krs a nekad je bila ponos grada
Vratiće Kapo Skenderiju kaka je i bila...al prije izgradnje sportskog centra...u stanje LIVADE
ciljano je srušena da se pravi džamija, živi bili pa vidjeli
Jeli novi direktor napravio biznis plan prije nego je postavljen za direktora Skenderije? Ili je onako na riječ Šćepin podobnik.
SUPER - Samo još šćepović nije bio direktor Skenderije! Nabrojane diplome, a kakvo je radno iskustvo u istoj ili sličnoj branši. Možda je i uopšte prvo zapošljnje? Dok se sistemski ne riješi situacija i u sportu i u kulturi, Emeriha Bluma da dovedete Džaba! Ako misliš da će ti kanton oko posla pomoći - mrka kapa. Ova se koalicija neće održati do ljeta!
kadar sbb koji je dobio mandat na tri mjeseca kome je ovo sigurno prvo iskustvo zeli dovesti euroligu u bih. samo se pitam zna li ovaj koje standarde treba dvorana imati da bi se odigrala utakmica eurolige
Svakako da " ZNA"!
Nesto mi je previse opusten.
Prvo vratiti seljake na selo pa onda sve ostalo.
Prvo vratiti seljake na selo pa onda sve ostalo.
Sudite mu a tek 7 dana je direktor, preuzeo je skenderiju koja je u milionskom dugu!!! Sad vam ne valja sto je mlad, sto je obrazovan,sto ima ideje,ambicije,volju za rad za bolje sutra....JEL VAM TO SMETA STO NIJE PAPAK KO VI KOJI PLJUJETE KLIXOVCI !???
nije samo se cudimo da neko no nema dana iskustva na vodecoj poziciji je direktor ustanovi sa 111 zaposlenih ( realno bi trebalo da bude 11 plus zaposleni za evente).. drugo laHko je imat ambicije za jedno 40 miliona kreditom