Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek ima znanje i iskustvo kao direktor u raznim firmama, ima i određeno lokalno ali i međunardno političko iskustvo, generalno dobar background i dobre ljude oko sebe, SAMO DA NE PODLEGNE pod SDA uticaj, sheme, talove i sl... Naprijed Amele!
Izgradite na javni gradski saobracaj, ukinite ovo neefiksno ruglo koje nam.jede budzetsku lovu!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Amel je pošten čovjek sa iskustvom i u međunarodnoj politici i u realnom sektoru, ja se nadam da nam takav spoj može donijeti dosta dobra akoBogda.
U kojoj medjnarodnoj politici? Gdje je radio van BiH okvira, osim sto je bio 3 god ambasador u Kini, i jeli i rezultiralo i jednim dogovorom sa Kinom u te tri godine mandata??????????
I u Maleziji i u Kini. Odatle je na vrata BiH doveo i CMBC i SEPCO, a to što su ih s tih vrata vratili iz SDA... Zato je prokletnik Zukić hajrovao milione na zapošljavanjima a mi ćemo za 4-5 godina kupovat struju iz EU :)
Pametan čovjek. Ovi što lupaju gluposti u komentarima su očito ljubomorni...
Po cemu je pametan? To sto se njegovo ime naslo u Panama Papers i sto je otvorio offshore kompaniju u Hong Kongu da manje placa poreza i takav lik dodje na mjesto ministra kantona. Ja pameti.
Ismare, ciji si ti placenik?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo li ulagati preko Amelove offshore kompanije ? Vjerujem da ce je Amel sada staviti u funkciju, posto barata ogromnim budjetom. https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavljena-baza-panama-papersa-na-listi-direktor-bosnalijeka-i-bivsi-ambasador-bih-u-kini/160509086
Molim objasnite minus, ako mozete
Eto para za vas, gradit ce se zgrade, tu ce imati svi hajra od opcina nacelnika, vlasnika ugrada, firmi koke izvode itd, tu ce te vi spickat pare.
Ko je ovaj anonimus. Jao koga stavljaju za ministra užas!!!!
čovjek bio direktor prodaje u BBI banci... pa vala ako se iko treba razumjeti u finansije i privredu onda bi on trebao
U pravu si... Čovjek magistar finansija, bio direktor prodaje u BBI banci, generalni direktor BAMCARD-a, itd. Bolje stavljati neke polupismene poput Adema Zolja... :-)
Bice tendera, vi to volite.
Panama papers ministar. Baš ulijeva povjerenje da će raditi pošteno
Hajde da i to cudo vidim!
Kakvog on ima brata retardiranog da vi samo znate
usvojite budzet...ako ne legnu vojne invalidnine...pa invalidu koji je bio divetzant dodje stanodavac iz stranke da mu uzme kiriju za stanovanje a ovaj je ne moze platiti jer nije bila invalidnina......mogu se desiti belaji...da mu ratni profiter iz stranke uputi teske rijeci i povisi ton pa da se pojavi jos edina gacica...
POZDRAV SVIM VOZARIMA ŠTO IM KALOŠA REAGUJE KO DVOKOMPONENTNO LJEPILO KAD DOHVATI ASFALT!
SADPOCINJE PLJACKA SDFBALIJA I JUGOBALIJA