Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nema nezaposlenih pa moramo uvoziti Kineze
@Strelax7 svi hoce neke plate od 2000..i da nadgledaju
@Strelax7 ako ne damo Kinezima da izbuse 11 km tunel kroz Prenj, neće Vc biti gotov jos 50 godina a mi svi ovde pokojni.
slika prva, jadnici postrojeni i snuždeni k'o pred strijeljanje... komunistička diktatura
haj ti u ping materinu
Cuvjate Pujdu stigli Kinezi :D
pin pong, nema vise pasa lutalica :D
Poruka WHO-a svim drzavama svijeta: “Moja poruka svakoj od zemalja je da vam je sada prilika. Ako sada djelujete agresivno, možete zauzdati virus, možete spriječiti da ljudi obole, možete spasiti živote”, poručio je Tedros Adhanom Ghebreyesus Kod nas sta se desava... ? "Sve je pod kontrolom " .. A vrtici i skole i dalje rade, smradovi!!!!!!!!!!!!!!!
u normalnim zemljama se izgradnja puteva koristi za stimulisanje privrede u vidu radnih mjesta u toku radova. Nas uspije SDA uvaliti u kredit i jos moramo tudje radnike placati svojim porezima. Bravo, ko god je glasao za njih
Put ce biti jako kvalitetan kao sto su nas uvjerili da su im proizvodi jako kvalitetni hahahahhaha
al vidi kako ih je ko na smotri postrojio :D
Ambasador Kine Ji Ping Pong
ovi izgleda ni coronu ne hebu ,,,,zaposli prvo strance pa nasim sta ostane
Jbt, kinezi nam prave puteve......
Druže ambasadore, i ovi naši za deset dana postave kamen temeljac.
Dajte mi pohovanog štakora sa umakom od psećeg inzulina i zapakuj mi to.