Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne prodaju, jedine opcije su da doniraju ili da uniste. Medutim ako sve doniraju to umanjuje vrijednost proizvoda, jer zasto bi kupio ako mozes dzaba dobiti. Nije amazon humanitarna organizacija. Zvucni okrutno ali to je realnost
Mogu donirati u ekstremno siromasnje zemlje, sto bi na kraju minimalno uticalo na trziste, jer ljudi iz tih zemalja ionako ne mogu priustiti te proizvode.
@hater pa unistavaju upravo zbog toga sto nisu mogli prodati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošaljite djeci u Afriku. Izmamite osmijeh sa njihovih lica
@MH1. njima nije stalo do dječijeg osmijeha.
Bolje da im ne salju, otupice ko ova nasa djeca za ovom tehnikom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel Bisera cita ovo? Da iščanta donaciju kakvu
Daj vamo da se pobrinem za to. Ja ću to bolje srijediti
Pa bolje djeci u Siriji i Africi podjelite kako smo bezdušni postali zbog toga čemo kao civilizacija nestati...
Strasno je ovo.. Lol
NIje Amazon proizvodjac. On je samo portal preko kojeg radnje prodaju svoju sopstvenu robu. Amazon je samo veza izmedju kupca i prodavnice.
Američki radnik košta $15 (dolara)po satu i puno bi kostalo da plate radnike da to ponovo sortiraju i prodaju pa je najjeftinije sve uništiti.
zivim u Americi, da to je minimal vage, to zaradzuju oni sto rade po MCdonalds i tako tim nekim tinjedzeskim poslovima..
Sasvim normalno, pa nece oni dzaba davati potencijalnim kupcima koji bi narucili sa amazona..
Bolje uništit nego fukari podjelit odma bi pohasili.
Imal respiratora, pitam za fikreta
To je kapitalizam. Unistavanjem se stvara manjak i nestasica što daje izgovor za podizanje cijene. Nije to samo Amazon, na jedan otpad u sarajevu svaki dan dodje pun kamion sokova, cigara, piva casopisa itd i ja sam radeci tu gledo kako se to unistava.
Imate opciju kupnje mega boxova koji kostaju ovako negdje 30ak dolara. Box iznenadjenja i tako to.Nekom dodje nesto u vrijednosti uplacenih novaca,nekom dodje laptop od 1k dolara itd.Lutrija
"Hmmm pade mi na pamet zanimljiva ideja..." pomisli Fadil Novalić i obeća povećanje uvoza, saradnja ostvarena direktno sa kompanijom Amazon, zapošaljavamo milion novih ljudi!
sad ce nasi strasni manageri njima ocitat lekciju kako se poso radi