Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jarane, ne može svako da završi fakultet. Za to si morao kovertu da doneseš Bajri Goliću i Fuadu Saltagi u Hotelu Tehnograd u Tuzli, pa da biraš koji ćeš fakultet na UNSA da završiš. Još ti ga asistentice obale, ko što su ga balile po sobama Hotela Tehnograd u Tuzli. Ali neće ti to Sarajlijice priznat. Ko ni da im je najdraže nategnut studentice koje nemaju love da kupe diplomu. Pitaj Zdravka Lučića (majoriziranog) i Enesa Durmiševića.
Nema više ni Golića, ni saltage ni Lučića. Al kad se sjetim one Lučićeve asistentice Irene, zna li neko gdje je ona danas i šta radi... Bila je dobra ko dobar dan, platio bih da mi ga ona oglaba pa makar rimsko nikad i ne položio
zaboravio si ti jos par profesora sa pravnog fakulteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Gotovo sam zaplakao...Taman sam mislio da nam je omladina totalna propast, turbo-folk i kladionice...Amare, Bog ti zdravlje i srecu dao...Zivio
@asshole Mozda i zaplacem, a ti se ubij u medjuvremenu. Ako ti ovakav covjek i u ovakvoj drzavi nije za divljenje, onda ti nemam sta reci. Tvoj nick najbolje govori...
Pa jeba li iko tu Irenu hahahaha
Svaka cast samo naprijed. Ja cu ti kupiti 10kom od 8W ako saljes postom ili daj naziv prodavnice koja ih prodaje
Prvi bosnohercegovac koji je skontao kapitalizam. Dok vas ne bude pola miliona ovakvih u državi od 3,5 miliona, nema vas nigdje, pa makar proizvodili eksere i šarafe.
Da li mogu naruciti 100 komada sijalica za obicnu rasvjetu.L.P.
Cestitke ovome momku na hrabrosti i inicijativi, samo mislim da je u tekstu sve ljepse opisano nego sto ustvari jeste. Izgleda da se radi o sklapanju dijelova koji dolaze iz Kine, znaci slican takav proizvod se moze naci za male pare u Kini. Sa druge strane, postoje neke stvari koje pored same proizvodnje porodukta covjek mora imati u vidiku, a to su: sigurnost, elektromagnetni kompatibilitet i imunitet, termomanagament, opastnost plavog svjetla. Klasa A+++ za lampe ne postoji. A++ je najvisa.
Sad se cuvaj zena, ne daj im na prvom randesu!
Čim nađem kupujem, svaka čast, sretno dalje.
Ovo je prica o tome kako je (Kako je?) uspio dobiti kredit za dzaba. Ne o sijalicama. "Kroz općinski podsticajni program ''Pokreni savoj posao u Kaknju'' osnovao si firmu ''AM-ISKRA''. Koliko ti je značila podrška Općine pri pokretajnu biznisa ? Općina Kakanj mi je pomogla naknadno. Sva sredstva koja sam ja u startu uložio oni su mi vratili, refundirali kasnije. Riječ je o 3.000 KM, a doprinose koje sebi uplatim kroz platu 12 mjeseci oni refundiraju."
Plus, efektivno, ne placa poreze ni doprinose. S obzirom da ne prosiruje proizvodnju nego se ogranicava na minimalan broj radnika, da repromaterijal nabavlja iz Kine, Turske, Njemacke, da su mu sijalice identicne Kineskim po svemu (cak i po garanciji), te da proizvodi proizvod koji ako je kvalitetan NECES kupiti ponovo a ako nije kvalitetan NECES kupiti ponovo... Ovo ce ici dok ga gura opstina. I ne preteknu Kinezi. Od njih kupuje dijelove... sta vise?
Kineske sijalice narucuje cak i logo iz kine , al hajd domace je domace pa makar i kinesko , zivio drug staljin ...
E ja jos nisam vidjeo A+++ LED sijalice da iko proizvodi od svih velikih giganta a on u svom podrumu stanca nesto sto nepostoji.
da nisi vidjeo mozda bi vidio
Samo hrabro. A ovi sto kenjaju o tome da li su dvokomponemtne ili sta ja znam savjerujem da i oni nesto pokrenu, makar i granap pa da vide malo sta znaci organizovati biznis.
ako naletim na tvoje LED sijalice,uzeti cu...jer svakako cu uskoro mijenjati kompletnu rasvjetu u kuci sa LED sijalicama Nadam se da ih ima u FISu,Robotu ili Bingu
Kao što neko ispod napisa, vjerovatno kupuje dvokomponentne (ili više komponente) dijelove iz Kine - odvojeno led sijalice, minijaturna napajanja i pravi kucista. Proizvodnja led sijalica je prilično komplikovana.
@rangoj Kako god... Uspjeh je napraviti perspektivu u ovoj neperspektivnij državi
Gdje se isplati proizvoditi led sijalice pored kineskih proizvođača. O_o Ja naručujem sijalice koje koštaju 2KM po komadu, sa infracrvenim senzorom I daljinskim za 8.5KM i wifi led sijalice za 25KM. Na koji način on može biti konkurentan?! OK, jedna od 6 kineskih led sijalica ne radi, ali su tako jeftine da je to rizik koji se isplati kod kupovine.
kupuje 2 komponente sijalice iz kine, zavrne jednu u drugu, isprinta pakovanje i zove se proizvodjacem.... platio babo reklamu, nije ovo vidjelo proizvodnje.. gdje su slike iz proizvodnih pogona? :)