Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi BALIJA ovako sada necemo davati pare iz FBiH Aluminiju vec HZHB koja ce Alminiju davati struju, sve je to nama nasa SDA dala! Ne vidim da se ovako nesto radilo kada su propadali Hidrogradnja, GP Put , Feroelektro , sada i Energoinvest....glupi balija iz SDA sve ce dati samo mu ne diraj u Sarajevo
zato EP BiH nije davala pare Hidrogradnji ....? vec poslala radnike sa neuvezanim stazom da idu kucama u bolesti da umiru i bijedi, nadam se da ce dodi dan kada ce se BiH osloboditi od SDA agresora
To su ti promicatelji Europskih vrijednosti. Gasite vise tu olupinu!
Javno pljačkanje države, kao i u slučaju Energopetrol. Kako je moguće da je državna kompanija za promet nafte i naftnih derivata poslovala s gubicima, a svi ostali s makar jednom pumpom u plusu? Kako je moguće da firme koje rade s aluminijom u bilo kom smislu posluju bolje nego ikad, a proizvođač aluminija gubitaš, a plate k'o da donose milijarde u državu? SDA-HDZ "legalna" pljačka državne imovine.
Zato su nama htjeli poskupiti struju
Čović i Dodik na vidjeli.to oni mute i rasturaju.
Čudna odluka...
Ja nesto sve ovaj HZHB citam hazreti HB
dje su sad oni pametni sto su mi udarali minuse na prosli komentar da je aluminij sve rijesio a? pametnice moje lijepe
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Vladi federacije nije orijentir i iskustvo veliki gubitak Elektroprivrede koji je nastao na osnovi dva stetna ugovora sa Aluminijem o tri puta manjom cijenom od trzisne u reziji direktora Elektroprivrede Borovine kao SBB kadra, koji je rukovodio velike isporuke struje pa je pri tom napravio ekolosku katastrofu na Jablanickom jezeru.
Sad ce obe firme propast. Ja sam za trzisnu ekonomiju ta nije vise socijalizam.
Hebali su ježa u leđa 😋
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
uzp pakaši na ne-djelu!
Udružuju snage, tonemo sa ponosom.
Elektroprivrede HZHBUZP