Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina ce napraviti istorijsku gresku ako proda Aluminijum. Uzimajuci u obzir da je cijena ove sirovine porasla za 200% sasvim je razumljivo da ga se zele docepati i jos proizvoditi sa jeftinom strujom. Na trzistu sirovina aluminijum ce do nove godine biti sigurno skuplji za 50% jer je slobodno trziste struje od ove godine. S toga upozorenje kako energetske tako i ostale resource netrebaju i nesmiju da se prodaju jer je to stub drzave i opstojnosti. Da je Aluminijum prosle godine prodat sada bi ga vlasnici imali dzaba. Samo da se zna!!
Svaka cast Alluminiumu Mitalu kao i Asi, dobro bi bilo kada bi se i vrhu prikljucile tvornice namještaja i drvne industrije, a ne u izvozu sirovina kako što je praksa trenutna, vec u finalnoj izradi proizvoda....