Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upitaj safe koji vam je rekao da ne idete u aluminiski pa kda seu se mjesta popunila sad bi vi da radite.E nema mjesta i ovako je viška 150 radnika i treba otpustit. A ako misliš da nema muslimana u Al grdno se varaš ima ih više nego hrvata u konjicu.
čestitke aluminijevim djelatnicima koji konstantno unapređuju svoju proizvodnju i oplemenjuju svoj životni prostor.
-@mpak lazesh to je strana proizvodnja (€uropska)
1. aluminij nije dobio nista, alukinij je KUPIO spektrometar ! 2. i tako, dok Bosnje trose novac na dzamije i \"investiraju\" u islam, mi Hrvati svoj novac ulazemo u na nauku, najnovije tehnologije i privredu... ja lijepa nam suzivota ...
treba povecat cijenu struje da propanu...
A stari radnici njih oko 800 ,koje niste htjeli primiti na posao zbog boje koze kopaju po kontejnerima.