Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alibaba za jedan dan imao 17% godišnjeg prometa Amazona. Druga platforma DJ.com imala 11%. 28% godišnjeg prometa Amazona za 1 dan. Štao nas onda stalno izvještavaju da Kina propada?
Dzaba mi dan samaca kad mi je na racunu 0.0000KM 😥
@Madjionicar .. od kuda ti onda lova za internet?
Rojters: .." s tendecijom da postane najveći maloprodajni događaj u svijetu". Prošle godine je postao najveći takav događaj.
za 22 milijarde ali ta roba sad nevrijedi više ni 3 milijarde. kontaš ili nekontaš ali razmisli prije kupovine, šta mi treba svaki dan a šta ne.
Ja jutros htio da naučim neke stvari za smartphone , za minutu sve bilo rasprodano
Kinezi danas krecu u pohod na EU, elektricnim autima AIWAYS, SUV ce imati cijenu EUR 25.000, sto je 3x jeftinije od konkurencije, AIWAYS su porojektirali inzenjeri AUDIJA
Ne lupetaj, Njemci prave 100god. Auta pa nisu ih još usavršili a da Kinezi za 20-25 god. nešto naprave tako kompleksno.
@DamirJusufbasic mozes mislti kakv je kvalitet.
jedan kineski sajt za 9 sati ostvario veci promet nego BH za 9 godina
@DamirJusufbasic kina ima 1,5 milijardu stanovnika sto je oko 500x vise nego BiH
Eto od ovoga daj te mi 0,1 %...
@VelikaBH otprilike 22 mio kerma. Njima nista a tebi zauhar.