Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mozete da ostavljate takve nebulozne komentare? Smeta vam kada vas drugi narod i druga nacija osudjuju i provociraju i slicno tome. A sta vi radite?! Ne kontam vas nikako...
Budaletine jedne... Albanija napravila cijelu mrezu autoputeva kroz drzavu, imaju najljepsi komad jadrana koji ce u narednih 10 godina razviti u najmanju ruku ko Crnogorci i vi se nesta sprdate. Eto nek smo mi Svicarska...sreca pa nam je Tito napravio i ovo cesta inace bi po makadamu vozili.
Balkanci misle da su svu pamet svijeta pokupili i da se sve vrti oko njih. \"Rvati\" ne zele bosance jer im smrde a oni mirisu, bosanci izigravaju gospodu za albance, slovenci misle da su najpametniji itd... Za Hrvate: Spanija, Grcka, Turska je 1000 god ispred vas sto se tice, ugostiteljstva, ponude, plaza a i more im nesmrdi i nije puno smeca. Za BiH: Ne dizite se u nebesa kao i srbi, nijedni ni drugi niste ni bolji ni losiji od albanaca. Peace
SRETNO ALBANCIMA
svaka čast, radije ćemo kod braće u Albaniji i Turskoj ostaviti pare nego vlasima u Grčkoj i Crnoj Gori.samo naprijed!!!
cesto idem u albaniju,radim transport sa kamionom.jedina albanija sto se gradi brzom tempom,a cijene su par puta nize nego bilo gdje.cijela bosna nema hotela samo u dracu sto su se gradili za 5-6 god.idi vidi -ostani bez rijeci.
JA SAM IMAO LOSE MISLJENJE ZA ALBANIJU.BIO SAM PROSLO LIJETO.OSTAO SAM BEZ TEKSTA.JEDINA ZEMLJA NA BALKANU STO SE GRADI VECOM KORAKOM.ZA 10 GOD ALBANIJA GARANT BICE SILA ZA TURIZAM.NEMA NIKO PRAVO DA PRICA SVASTA,IDI VIDI PA PRICAJ KOJA JE ALBANIJA.MENI SE SVIDJA STO NAROD JE OBRAZOVAN,RIJETKO MOZES NACI NEPISMENA SA 8 GOD SKOLE..NEMA SPOSOBNIJI NAROD OD NJIH,SVAKA CAS NJIMA,
Dobrih trebica ima u Albaniji djece mi :)
Kao što Aida reče, lijepa je Albanija, ali je brate prljava. Nisam nikad bio tamo, ali sam pregledao dosta slika na Google Earth i baš sam to primijetio. Neka to riješe i imaće sigurno jak turizam, jer eto vidim da rade na infrastrukturi, uz još malo reklame na satelitskim TV kanalima to bi mogla da bude dobra stvar.
Dok se drugi razvijaju mi postajemo sve primitivniji i primitivniji........... Samo slusajte CECU i pljujte po svemu sto nije vase to ce nas zasigurno odvesti u bolju i svjetliju buducnost. Ipak dugogodisnji suzivot sa srpskim primitivizmom je urodio plodom...... Ova poruka je za sve one koji vole svoju DOMOVINU..... Nedajte da vas truju ovakvim bljuvotinama, postujte svoje komsije narocito one koji su suosjecali sa vama u ratu,bojkotujte sve sto dolazi iz Srbije i ostanine dosljedni tradicijama prelijepe zemlje BOSNE...... VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
svi u albaniju , ebes hrvatsku....
HAHAHAHAHAHAHA Od 2006.godine nastalo je više od 8.000 kilometara novih, modernih autocesta, a premijer najavljuje gotovo oslobađanje od poreza stranih ulagača koji će razvijati turistički biznis u Albaniji HAHAHA
hah na more u Albaniju.. pa to samo bosanci mozda i odu..kakva crna gora..kakva hrvatska..grcka je zakon a jos vole Srbe i neamo nikakvih problema i prelepo je! mada ove godine picim za lido di jesolo!(italija) :)
Po cemu sam te to uvrijedila? Kazem sta je tacno i stojim iza toga da je HR najskuplje mjesto za ljetovanje. Nisam rekla ni da je lose niti sta slicno haj tishu!
NEMOJ TI VREĐAT ! MOGLO BI TI AUTO U MORU ZAVRŠIT !
Proslo ljeto sam bila u Albaniji na moru,,tacnije Saranda...prelijepo je,cisto,bas sam se iznenadila a daleko je jeftinije od HR. A za ovo ljeto sam vec rezervisala i opet Albanija. Prvo pogledajte malo po netu pa onda pricajte kakvo je :)