Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna milijarda za mog Bakira
@JamesuDinnnn .. do pola je cara Lazara, od pola sultana Murata .. biće i naplatna rampa
@JamesuDinnnn .. ne ide put tim putem .. ali u tom slučaju mislim da bi mogli postaviti kružni tok prije semafora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi Fadila kako glupo sjedi on sve glupo radi.
ko kakav dripac
Drugi u bosnjaka. Prvi je bakir.
Bošnjacima podijele turske zastavice a u Srbiji dijele investicije, toliko o zaštitnicima "amaneta". kakva crna milijarda, to možda za brata Baketa.
Nema smisla da bude balansiran. Mi bi trebali imati suficit. Majmune.
Naravno u srazmjeru 85-15% u korist Turske... Mi njima izvezemo meso striktno iz SDA firme i malo oraha iz Krajine isto SDA a oni nama uvezu od igle do lokomotive bukvalno.
Kako je to uvoz i izvoz balansiran, u kom omjeru?
U prevodu: Mi smo planirali da Bosnje za svaki proizvod iz Turske koji bi inace kupili, uzmu dva a ne jedan. A to ce da finansiraju Djed Mraz i Uskrsnji Zec. Ili Bajramski, kakvog vec ko zeca slavi.
Vidi Fadila mazge
Jednosmjerno ili dvosmjerno?
Ono kad bosnjo hoce nesto da prikaze i da ispadne necemu ali mu ne ide od ruke pa hajd moze kako moze. :D NA kraju klipa je RS samo da znate :P https://www.youtube.com/watch?v=0D-5Jtg10Co&t=5s
Ooooooo Turciiii, ima li među vama PICHKAMA neka slobodna za stiskavac ???? Are any of you pussies free for a slow dance ?????
Turci pišam vam se usta
daju ti izvoz.mesa od kojeg Bakirov milioner Mujanic opet ima.koristi iz "poticaja" najvise
u ciju korist!?
od toga 950 miliona uvoza iz Turske ...