Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alkoholom za sport ... jbt zivot sta je ovo
Zapinje ti tastatatatatatatatatatura.
nekoliko puta sam ovdje odigrao dobar basket
ovo oni kradu ideje od Baketa, 100.000 čepova
Ne, ne, ne... to bi onda trebalo biti 300.000 cepova za 100.000 koseva. Sjetimo se da je tih 100.000 radnih mjesta obecao za 300.000 GLASOVA.
Tribine, reflektori, tartan podloga? Sta ovi bulazne? To je kos za 1 na 1. Na otvorenoj povrsini preko koje se klinci zimi sankaju. Koliko ce tartan izdrzati takvo ribanje? I kakve jebene tribine? Da prekriju ono malo zelenila koje je tu? Ili misle prefarbati stepenike postojecih tribina? Uostalom, taj kos je takav kakav jeste u najboljem stanju u zadnjih... 40 godina. Ima cak i mrezicu. EEEEEJ!!!
Da nije klix mozda poslao fotografa na pogresan teren? Ima stotinjak metara odatle drugi kosarkaski teren, ogradjen, bez tribina, prilagodjeniji svim tim navedenim dodatcima. Cak i tartan podlozi jer se niko ne sanjka kroz kavez.
Dajte nama 100 000, mi cemo uloziti 5 000... BRAVO! Vide se dobre ocjene iz matematike, a uz to jos reklama djaba ide... Koji MERHAMET! U nas se to cini mi se zove BEZOBRAZLUK. Bas vam se pustilo.
ne može alkohol donijeti srecu
ćafirska posla nema hajra od alkohola
Pa kad dzamijasi znaju organizovat samo grupna sunecenja.
Klosari jedni, napravite teren bez promovisanja, svakako zaradjujete milione trujuci ljude.
Ja glupana, popijte 100000 piva pa cemo dat par hiljada sa se to malo sredi al fokus je na 100 000 piva.
Pa daj ti par hiljada pa fokus nece biti na pivama. mi smo toliko retardirani da nam za sve treba sadaka, a toliko se navikli na tu sadaku da joj sada i u zube gledamo. Jadno, krajnje jadno.
pijmo pivu da dobijemo teren za kosarku... opijajmo se do terena za kosarku😂😂
Lagani dvokorak uz puni zeludac... https://www.youtube.com/watch?v=tzWd3cVNSC4
alkoholom za sport ... jbt zivot sta je ovo
alkoholom za sport ... jbt zivot sta je ovo
slatina..naselje u kojem sam odrastao i u kojem se igra najbolji basket na dunjaluku....kad vidim slike pukne me proslost pravo..