Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je HDZ shvatio da im rusi hoće preuzeti Agrokor na osnovu kredita, oni su lijepo izvukli novca koliko su mogli i sada kada rusi preuzmu neka se oni bave dugovima. Konsalting za ovakav podvig su dobili od S.A.D.-a, od koga bi drugo, jer su ameri stručnjaci za trošenje i izazivanje kriza (npr. recesije 1929 i 2008).
kakvo crno restrukturiranje, koga vi zahebavate? Ima i gace svoje da prodate a ni to nece da bude dovoljno...6.5 milijardi evra dugujete a poverioci svaki dan iskacu kao cupavci iz kutije.Nema vi jos dugo da jedete mlad lukac
ante reci slobodno propali smo ko damu kroz gace kakva ba reorganizacija
Zvaničnih 7.4 milijarde €? E, veselo će da bude...
Pa ovo je veći dug od duga Bosne i Hercegovine
Lovu ce izvuci samo hedge fondovi koji su kupili 1 euro duga za 30 centi a nakon toga ubrizgali nesto love kao za likvidnost i usli u roll up sistem sto znaci prvi u redu naplate ostali ce da puse
Ramljak izmislio izraz "slobodni novcani tok" da dodatno zamaze oci povjeriocima. Cirkus se nastavlja.
Vidjaj slike kae skutor e vako mi je mali nijedna mi ne da😂😂😂
Obaveze od 15 MILIJARDI km tesko je i izgovoriti. Nemoguce je pomisliti gdje je tolika lova zavrsila.Dupli dug cijele BIH.Treba Todoric u Ginisovu knjigu rekorda i dat ovim nasim u vrhu recept i rjesenje kako pare potrosit.j**o ti Bil Gatesa i Trampa sta covjek uradi sroza cijelu Hrvatsku i u crno zavi dobavljace nase od milkosa do poljorada.
pročita,lijepa bajka papir sve trpi ali haj daj bože radi jadnih radnika
nema od toga ništa,dug od milijardu i tristo miliona valja vracat,to je plan ruske banke da vrati te pare u svoju kasu