Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Argeta odobrile mame,kako je argeta počela sa kampanjom kad su probali Bajra proizvode,pašteta ista još ukusnija od argete,koja je lafo bez konzervansa a rok trajanja do 2030 godine,mi pomažemo ekonomiju susjednih nam država zato su kod njih plate bogovske a kod nas minimalci.Pored svih naših prozvoda i naše vode mi mulci volimo tuđe.Draži su nam mliječni proizvodi sa aflatoksinom nego naše potpuno čisto,ko nas jebe i treba nas potrovati kad smo naopaki.
Upravo tako, prije par dana sjedim sa zenom (prosvijetnim radnikom) i zali se meni ona kako su plate neredovne, kako je situacija losa, a ispred nje voda "Jana", pusi "Ronhil", pitam je ja: a jel u Hrvatskoj dobra plata? Kaze jeste, e pa to je zato sto im ti punis budzet... Sta ocekivati od mladih kad oni koji trebaju da ih nauce su idioti totalni...
Imal šta što Agrokor nije kupio...
Ima, Bingo. :)
Bingo!!! KrOlj dobrih cijena !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim sve citaoce da ignorisu degenerika (skontat cete o kome pricam, a i on ce se sam prepoznati) nema potrebe da nasjedate na njegove provokacije, a moderatori portala ce mu svakako profil izbrisati u toku dana... Olos treba da zna gdje mu je mjesto...
SADA CE VAM IVICA UVESTI NOVE VECE CIJENE, A IZ HERCEGOVINE CEMO VAM POCETI CARINITI SVU ROBU KOJA PRELAZI REKO NASE ZEMLJE. ZIVIO TAJ DAN!!!!!! :)
PLATIT CETE VI JEDNOM ZA OVIJEH 20 GODINA PARAZITIZMA, I TO SKUPO, TURCI. VEOMA SKUPO. STO PRIJE DA DONESEMO PROGLAS O PREKIDU SVIJH DRZAVNOPRAVNIH ODNOSA SA PARAZITSKOM ZEMLJOM BOSNOM, PRESTANEMO SA PLACANJEM I DAVANJEM ZA ODRZAVANJE OVE NAKARADE OD POLUDRZAVE I DRUSTVA, I CARINE VAM UVEDEMO ZA SVE STO PROLAZI NASOME ZEMLJOM.
Koja si zi zatucana sirovina arane. Tvoja zemlja, mora da mislis na onaj krš ispred i oko kuce :D
DERI BALIYE, IVICA!!!! DERI GAMAD!!!!
Kakva ne bitna informacija
Baliyama cijene odmah dignuti, Ivica! :)
Dosta dugo su baliye uzivale u nizime cijenama, te im ovaj te im onaj njesto daje. Koliko je milijardi $$$$ ispucano od Zapada u ovu prciju, i od toga je 90% otislo baliyama, ali im to i nije previse pomoglo jer su sve kroz dupe procerali, pokrali, i neznanjem upropastili. I stoka pored svega toga zeli jos da nastavi parazitirati na krscanskime narodima kao sto je to radila u tursko vrijeme, samo sto stoka zaboravlja da ovo nije tursko vrijeme.
Sta je baliye?! Minuse kucate, a?! Ne biste vi volili vise da placate nego samo manje, i dakako da na nama jos parazitirate da vam mi placamo odrzavanje ove nakarade, da vam dajemo svoje novce da raspolazete sa njima po vlastitoj volji, zar ne, neradici? Paraziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni ni u dzep ni iz dzepa ...
Istina al pare koje od profita koje odlaze u susjedne zemlje cine vise tamo vec ovamo. Zamisli da nam je export ko import. Vise novih radnih mjesta, vece plate, lagodniji zivot vecine ovako manjinu koja zaradi milju mjesecno boli kita. Jebo buducnost nek drugi na nama uzimaju lovu kad mi nemamo sposbnih ljudi. Koja mudrost treba da otvoris kupovni centar tipa merkator i snadbijes ga robom koju narod ce kupovati bio vlasnik slovenac, hrvat, srbin il u nasem slucaju bosanac. Pa ga jos napunis domacim proizvodima kao i domacom radnom snagom! Eto ti napredka. Ovako nasim uglednim porodicama i politicarima ke lakse uzeti mito od susjeda i kafenisati na sjednicama i po kaficima.
to ti mislis :)))).....todoric i kostic vec duze vremena prave planove o sjedinjavanju svojih firmi u jednu....imam neki osjecaj da je todoric trebao da kupi merkator a kostic da sjebe miskovica...tako su pocistili konkurenciju i osnivaju firmu koja ce imati godisnju zaradu od 4 milijarde eura...oni ne samo da ce vladati na balkanu nego ce biti konkurentni i u eu.i posljednja marka ce se isisavati iz bih i ici u hrvatsku i srbiju...a onda ce osjetiti i tvoj dzep :)))))......vidis ovu uvlakacku ljubav ftv i uopste federacije prema srbiji u zadnje vrijeme,mislis da je to zato sto su se zaljubili...e pa nije pokusavaju i oni da uskoce u taj voz pa makar u zadnji vagon...mada ja mislim da ova dvojica karaju bez kondoma :))))))
A sada spektakl! Dolaze teška vremena za sve dobavljače, pregovori sa monopolističkom grupacijom Agrokor biće čisti se... Ali u ovom slučaju analni!
...doskora je bio dužan 2 godišnja bruto prometa...da ne bude na kraju novi enron...
...kako je janša dobro syebao merkator...kako ode jankovič, tako ode i merkator...
Ako država misli da spase svoje građane i koliko toliko popravi standard treba da zabrani uvoz sve hrane, kao i cigareta, piva i svega što može u Bosni uspješno da se pravi
treba im zabraniti da posluju u nasem teritoriju. ocami
Ne treba zabraniti vec stvoriti narodnu svijest da kupuje domace u domacim prodavnicama.
Kupi,kupii kondom pakovan ko bombon.
Vidi aviona ocam' :D
Dobra nam ova država pravo,taman nekad za par godina kad budem imao dijete,sve će biti prodano,ljepota za nezaposlene,još više nerada ;) Nadam se da će makar srediti da ima JMBG ;)
...sad smo u Bosni naje.bali...jer sa ovim imamo monopolističku kompaniju koja nadzire Konzum,Merkator, Dp i djelomicno TUŠ... ...jedan veletrgovac i 10 stepenica ispod pokoji robot i bingo... ...a bosnu su bodljikavom žicom kompanijski ljudi i bliski strankama ogradili od evropske konkurencije HOFFER,LIDL,SPAR,MULLER,LECLERC ... i ostalih... ...sad ce nam bas biti veselo...diktirat ce cijene isto ko i NAFTAŠI... a ko je kriv...mi smo krivi...prodane duše!