Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad se sjetili da uspostave bazu. Najgori aerodrom u regionu, gori covjece od zadra, podgorice i tivta. Pa da se roknes od bruke.
A šta fali aerodromu u Zadru? 🤔 Vjerojatno nisi bio na tom aerodromu pa tako pišeš? Zadarski aerodrom je Mercedes za ovaj Sarajevski Golf II 🤷🏻‍♂️
Nije poenta u tome nego u platama uhljeba...Ovo je jedini aerodrom na svijetu koji u normalnim uslovima ima duplo vise uposlenih nego dnevno putnika...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesposobnjakovici, prvo zavrsite obnovu aerodroma koja je probila sve moguce rokove, i pritisnite Federalnu vladu da ukine glupu taksu od 10 eura po putniku, preko koje Sarajevo finansira aerodrome u Mostaru i Tuzli.
Danas aviokompanije traze parkiralista na duze vrijeme , mozda bi to ipak i najbolja solucija bila
WTF???!!! Pa ne mogu jedan svoj da da stacioniraju, a ne 2, 3. Mogu 1000, ali maketa od metar i po.🤣🤣🤣🤣
Bosna je Raj na Zemlji
Rastorder Airways
klocevima se od kerozinskih isparavanja pricinjavaju baze ...
Bolje ga zatvorite
Kakvi mi za baze, prvi dan ce im skinuti tockove i klepiti kasetofone 🤣
na LIVADI mogu bilo gdje prizemiti avione
Smanjite takse za jedno 80 posto.da budete u rangu Beograda sa taksama.Koji su to uhljeibi i baksuzi,najvise takse na Balkanu i jedne od najvisih u Europi.Boli uposlenika ku.ac,dobiju 100 hiljada ili 10 miliona putnika isto.ddobiju u dzep.Zbog toga pod hitno PRIVATIZIRATI Sa aerodrom.
Sta ce mi baza , spavam u kamp kucici .....
kakve su ovo grede,jel to sto su ovi renoviralii,i daj maknite ovaj kiosk ,pa ni u africkim zemljama nije ovako
Najskuplji aerodrom u regionu.
Baza, nego sta 🕎
Doživljavam nevjerovatnu ekspanziju u svinjogojstvu a prostora nejmam više skoro nikako. Prateći objekti ajrodroma more bidnu odlićna solucija. Baj d Vej, ne jedem krmetinu, haram je ali biznis je biznis.
@InteIidjentBaznijek Rece krmak