Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovršetak pljačke započete 1996 god.Hocel bit šta za marku?Ja bih kupio aerodrom al ne znam Asima.
kupit ce ga onaj firaun iz Zivinica sto ga majka jednom u 100 godina radja
Covjek bez masine za busenje i geologa dobije posao od 5 miliona maraka za busotine na rudniku soli. Eno ga busi prvu busotinu. Ovo je apsurd drzava!
Imao samo zakupljen poslovni prostor
Sve je to vec zavrseno, narodu se malo mazu oci? Da ne iskoce kad se sazna ko su NOVI vlasnici!!!
kake veze ima aerodrom sa rudnikom soli. aerodrom privatizujte slobodno, ali kad je rudnik soli u pitanju pa bolje vam je da privatizujete majku svoju. pa tuzla je nastala od soli a vi to da privatizujete. kod ovakvih pitanja je samo jedna dilema da li da se čovjek odrekne vas ili svoje domovine. naravno radije vas ali to je onda vezano za problem nasilja nad navodnim ljudima i kaznu za krvne delikte, tako da se ipak prije moraš odreći svoje domovine.
Bingo kupuje rudnik soli a nas za to m..o boli
Ode sve u krc! Toliko o vašem tuzlanskom SDPu, SDA, HDZ , SNSD itd.. Joj vlade i vlasti! Oni će i dalje imati, država nestaje, narod nema. Otkad se rat završio sve su uništili!
Sta cekas Bakire .... aerodrom si namijenio Covicu , rudnik Dodiku ......:( Kako mozete vise gledati ove klovnove sta rade od drzave i sta rade od vasih zivota ....fuj ....:(
Hitno trebaju da pocnu revizije.To je jedini nacin da se ovo malo spasi.
Ulazu se svake godine ogromne pare iz budzeta za aerodrom i sada ce ga neko kupiti za smijesno male pare.Zaustavite lopove.Hapsi govna.
Nisu dzaba Wizzair Sarajevo polahko odbrali nesta tu mrdi a sto se tice privatizacije koje toliko ni lose
Ovo je drzava koju je napravila SDA. Ne, ne onaj period od 1992 do 1995 - taj dio smo svi iznijeli. Vec od Deytona pa naovamo. Ovo je drzava koju je napravila SDA - jeste - ovakva kakva jeste. Sve ste upropastili.
Bravo SDP tuzlanski
Privatizacija po realnoj cijeni da, privatizacija za 1 KM ne.
Sve treba privatizirati posto ce svakako propasti. Drzavne firme su samo plijen za pljacku strankama na vlasti.
Ima desetak godina da turci petljaju i potplaćuju da kupe rudnik
20godina postoji projekat da se na ovom mjestu rudnika soli u Tusnju napravi slanja banja za lijecenje i to je ogroman potencijal da se izgradi nesto sto nema u siroj okolini ali taj projekat je nekom ostao ispod tepiha
Bolje da su u rukama karadzica i mladića nego što su u rukama bh političara. Satro selamanja a pokro babu svoga a prvu u safu . TO je bosanski političar,onaj cistokrvni tipa Asima Sarajlica