Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da i mi krajisnici ,ako Bog da , imamo i takvu povezanost sa svijetom.Da prestanemo gledati u prekogranicni i skupi Zagreb i nefunkcionalnu BL.
Ti si znaci sda ovca, cim vjerujes u ove bajke. hajd' dobro, vozno je da znooos
Nadam se da je ironija to šta si napisao. Meni kao Krajišniku nije poteeban neki hebbeni predizborni virtualni aerodrom koji služi samo kao tema za ovce da se uvedu u tor. Obićno predizborno spinovanje i skretanje pažnje Lijep pozdrav iz Krajine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je meni poznato, ovo što se vidi na priloženoj 3D vizualizaciji predstavlja idejno rješenje koje je uradio Euroing Bihać ( tako su ga najavljivali i predstavljali ). Dakle, sada se radi zvanično idejno rješenje :) Nakon tri godine postojanja JP Aerodrom Bihać konačno će dobiti idejno rješenje. Odličan prosjek napredovanja :):)
Ovi uporni da ostete Budzet po svaku cijenu, i da natrpaju vlastite dzepove. Apsolutno ne vidim nikakav razlog da bi se vise vjerovali ovim u Bihacu, nego onim u Trebinju. Ocito je da je zaba vidjela kako se konji potkivaju. Ne treba nikome taj aerodrom, to je jedina istina.
neko ce sletiti tu i sta onda?dijaspora vam nece letiti vec dolaziti u skupim autima da se pokaze, a koliko je problema mostar imao da uspostavi nekakvu komercijalnu liniju a posjecuje ga toliko naroda. o transportu roba da ne govorimo, gdje ce i kuda robe?nismo u stanju voz da ucinimo odrzivim jedmom sedmicno prema bihacu.
BH Airlines nek uvede liniju Trebinje-Bihać!
Trebalo bi malo vise novca da se ulozi u Aerodrom Mostar koji ocekuje rekordan broj putnika sljedece godine a poprilicno je zapusten i treba mu rekonstrukcija sto prije. Tek onda praviti nove aerodrome za koje nismo sigurni da li ce uopce bit profitabilni...
I ko ti garantuje da ce taj aerodrom uopce raditi? Mi imamo aerodrom i nisu bili u stanju da uspostave dvije linije sa Mostarom a ima nas vani koliko i vas, zato kazem da je to rizicna investicija.
ima ovih istocnjaka dosta ljubomornih.bilo sta da se Pocne izgradivati u krajini za njih to nije ok
Mi samo znamo slike postaviti i tu svi radovi stanu. Grbavica, Kosevo itd itd....
@majkatrojedjece....i sta kazes pasha, grbavica se izgradila. Grdna rano, ako ti ovo zoves izgradjivanjem onda je jasno zAsto smo u qovnima. Gdje je drenaza, gdje je grijanje, krov itd da se utakmica ne prolongira...jad i cemer a ne izgradnja.
Kako je krenulo svaka rupa ce imat aerodrom,a to sta ce izgledati ko skladiste to nema veze...ma ja
Dajte sliku one stale hahahahahah
Sta ce ti slika pogledaj prosoriju gdje rucas.
ljutit@ ako ti zivis sa svinjama ne znaci da zive svi