Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite da na jednom smartphonoeu pise made in bosnia, neprocjenjivo, mozda 31 februara pocnu proizvodnju.
Eto šanse za Bosnu da se ubaci na svjetsko tržište smartfona, dosta je bilo malina i krastavaca.
I sta cemo mi sto imamo acerove telefone sada?
hm,imam Acer travelmate laptop oko 15 god,jedini kvar je što je ispala tipka s. Acer mobitel slučajno kupim prije godinu,5,5 inča displej srednje dobar ,kamera srednje dobra,ali je proživio stravičan udar od tvrdu podlogu,zaštitno staklo puklo u 1000 komada,kao kad šajba od auta pukne ali touch radi bez problema,niko ne vjeruje da takav Mob . može raditi, sve fercera osim kamere i flasha. svaki dan otpadne dio stakla , mobitel uvijen kao čips,ali radi.
Ma pametni. Gdje ces ti zaraditi nesto u zemlji gdje je prosjecan prihod 3 dolara dnevno po stanovniku.
pa to im je izgleda bila i vodilja
Domaći prizvođači u Indiji potopit će američke, J.Korejske, Japanske i Evropske divove u elektroničkoj industriji za nekoliko godina.
Hoce ali u mjesecu limburgu, koreanci su uzeli posao japancima u elektronickim uredjajima, dolazi vrijeme kada ce kinezi preuzeti posao od koreanaca, nece proci puno vremena kad ce se izvorno kineske marke smartphonea smatrati najkvalitetnijim.
@Sultan i 59 drugih Mozda hoce ali se profit stvara kroz inovacije a tu je Kina truba najvise radi obrazovnog sistema koji je baziran na Sipka je iz raja izasla a ne na inovativnosti i kreativnosti